INDI I NE SLUTI ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA! Koja je povezanost svih ŽENA Zorana Marjanovića? OVAJ detalj stvara JEZU U KOSTIMA!

Autor:

Zabava

05.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo povezanost svih javnih partnerki Zorana Marjanovića!

INDI I NE SLUTI ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA! Koja je povezanost svih ŽENA Zorana Marjanovića? OVAJ detalj stvara JEZU U KOSTIMA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Poznati kompozitor Zoran Marjanović došao je u žižu interesovanja javnosti kad je osumnjičen za ubistvo pevačica Jelene Marjanović. Te kobne 2016, kad se desilo Jelenino svirepo ubistvo, Zoran nije prestajao da privlači pažnju. 

Nakon toga često je povezivan sa ženama koje nisu bile poznate javnosti, sve do sada, kad su u medijima osvanule zajednički fotografije s pevačicom Indirom Aradinović Indi. 

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Zoran Marjanović i Indira Aradinović Indi

 

Međutim, pored Indi i Jelene, poznato je da je Zoran bio u braku sa izvesnom Sanjom, s kojom ima sina Uroša, a koji je nakon razvoda ostao da živi s njim u porodičnoj kući u Borči. 

- Jelena i ja smo zajedno od 2002. ili 2003, a u braku smo nešto više od pet godina. U muzičkom studiju smo se upoznali, ona je došla da radimo aranžmane, pesme za njen novi projekat, bila je izuzetno talentovan pevač. To je bila ljubav na prvi pogled - rekao je Zoran jednom prilikom. 

No, u toku javnog haosa zbog sumnji da je ubio Jelenu Zoran upoznaje Zoricu Mitrović, koja je uspela da osvoji njegovo srce. Njih dvoje su potvrdili romansu kad su stigli zajedno, držeći se za ruke, u Viši sud u Beogradu, na izricanje Zoranove presude. 

Ona je tada istakla da je Marjanovića upoznala tek nakon Jelenine smrti, nikako pre toga.

- Želim da napomenem da smo se upoznali posle Jelenine smrti. Na prvom mestu, njega volim i cenim kao čoveka. Prijatelj poput njega se čuva jer, nažalost, danas je malo takvih ljudi kao što je on. Za tako kvalitetnog čoveka ne bih žalila ni svoj život da dam. Čast mi je što se zove mojim prijateljem, pa onda sve ostalo - ispričala je tada Zorica Mitrović.

Nakon nekog vremena, kao bomba odjeknula je vest o Zoranovoj skrivenoj romansi sa Radom Matić iz Beča. Matićeva je prvi put dospela u žižu javnosti 2016, kada je obelodanjeno njeno eksplicitno dopisivanje sa Zoranom Marjanovićem.

Ono što je mnogima promaklo jeste da je svaka Zoranova partnerka bila fatalna crnka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading