PREMINUO SLAVNI SCENARISTA! Filmska industrija više nikada neće biti ista!

Autor:

Zabava

02.11.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni scenarista Piter S. Fišer preminuo je u 88. godini u ustanovi za negu u Kaliforniji.

PREMINUO SLAVNI SCENARISTA! Filmska industrija više nikada neće biti ista!

Foto: Pixabay

Preminula legenda NBA scene

Velika tragedija je pogodila svet filmske industrije. Čuveni scenarista Piter S. Fišer preminuo je u 88. godini u ustanovi za negu u Kaliforniji. Ova vest je potresla sve ljubitelje njegovog rada i ostavila prazninu u svetu televizije.

Tužnu vest je saopštio njegov unuk Džejk Mekelart za poznati magazin "The Hollywood Reporter". Preminuo je samo godinu dana nakon smrti glumice Andžele Lensburi, sa kojom je blisko sarađivao sedam godina na kultnoj TV seriji "Murder, She Wrote". Ova serija je postigla ogroman uspeh i osvojila srca gledalaca širom sveta.

Republika

Foto: youtube/printsceen

Piter Fišer


Piter S. Fišer je bio talentovani scenarista koji je svojim kreacijama obeležio nekoliko decenija televizijske industrije. Pisao je scenarije za brojne popularne serije, kao što su "Columbo", "Baretta" i "Ellery Queen". Međutim, najveći uspeh je postigao upravo sa serijom "Murder, She Wrote".

Ova serija je bila prava senzacija i trajala je neverovatnih 12 sezona, od 1984. do 1996. godine. Fišer je bio producent 264 epizode ove serije, koja je osvojila srca miliona gledalaca širom sveta. Međutim, nakon sedam sezona, Piter je napustio ekipu i odlučio da krene u nove izazove.
Republika

Foto: Printscreen Youtube

Andžela Lensburi


Andžela Lensburi, koja je igrala glavnu ulogu u seriji, bila je velika podrška Fišeru tokom svih tih godina. Njihova saradnja je bila neverovatno uspešna, a Andžela je čak bila nominovana čak 10 puta za prestižnu nagradu Zlatni globus, od kojih je četiri puta odnela pobedu.

Svet je izgubio jednog od najtalentovanijih scenarista, čije će delo zauvek ostati upamćeno. Piter S. Fišer je ostavio neizbrisiv trag u svetu televizije, a njegove serije će zauvek ostati deo filmske istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading