LJUTA BORBA OKO ZLATINOG SINA: Peja poljubio SKANDALOZNU učesnicu, pa RASKRINKAO zauzetu takmičarku! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.09.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić priznala da joj se dopada Jovan!

LJUTA BORBA OKO ZLATINOG SINA: Peja poljubio SKANDALOZNU učesnicu, pa RASKRINKAO zauzetu takmičarku! ŠOK! (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages

Jovan Pejić i Zlata Petrović

 

Jovan Pejić Peja, sin pevačice Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, privukao je veliku pažnju svojim ulaskom u "Elitu 8", a mnogi su se pitali da li će mu neka od učesnica zapasti za oko. Sinoć je, tokom svog izlaganja o trudnoći i Lazaru Čoliću Zoli, Miljana Kulić priznala da joj se dopada mladi Peja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana priznala da joj se dopada Peja

- Ja sam glupača što dozvoljavam da mi čovek (Zola) opet radi iste stvari, to je samo što ja njega volim. Ja sam smršala i čak mi se tri muškarca sviđaju u ovoj vili, ja mogu svakog da zavedem ovde. Evo reći ću ti sviđaju mi se Stefan Karić, mali Peja i Nikola Crnogorac - rekla je Miljana.

- Uz koju pesmu Zlatinu pesmu bi muvala Jocu? - pitao ju je novinar.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Peja poljubio Miljanu

Miljana je zapevala pesmu "Zagušljivo" od Zlate, pa je nakon toga dobila poljubac od malog Peje.

Međutim, nešto kasnije je Jovan progovorio i o simpatijama Teodore Delić.

- Joco, da li je istina da ti se Teodora Delić udvarala preko njene drugarice i šta misliš o njenom odnosu sa Bebicom? - pitao je novinar.

- Njihova ljubav je čista korist, ona je sa njim zbog rijalitija i to je to. Ona se preko neke drugarice raspitivala o meni i govorila je da sam joj sladak. On njoj prelazi preko svega zbog toga što ne može da nađe bolju. Ja ne mogu da kažem da sam video te poruke, tako da, ako moja drugarica laže, onda lažem i ja - rekao je Peja, a Teodora je pobesnela:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Peja razotkrio Teodoru

- Ja to nikada nisam rekla i zaista ne može da se priča o tome. Ja nisam ni znala da dečko ulazi, meni je ta Olivera radila obrve i nisam imala pojma da dečko ulazi, niti sam komentarisala o njemu. Apsolutno me ne interesuje, da sam rekla ja bih priznala sve to, ovo mi je smešna priča skroz - rekla je Teodora.

- Ona (drugarica Olivera) je meni samo rekla da je pričala kako sam joj sladak, ne znam kako je to tačno rekla. Ja nisam hteo da ulazim sa vama u kontakt uopšte, ali sam to morao da kažem - rekao je Peja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora pobesnela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading