ŠOK- SCENE! JELENA OBRAĐUJE ZGODNOG ČAČANINA, PALA AKCIJA U DVORIŠTU: Pokazala zavidno umeće na njegovom mišićavom OBNAŽENOM TELU (FOTO-GALERIJA)

Autor:

Zadruga

22.09.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilićeva neće odustati dok skroz ne osvoji dečka za kojim sve cimerke uzdišu.

ŠOK- SCENE! JELENA OBRAĐUJE ZGODNOG ČAČANINA, PALA AKCIJA U DVORIŠTU: Pokazala zavidno umeće na njegovom mišićavom OBNAŽENOM TELU (FOTO-GALERIJA)

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša supruga Ivana Marinkovića, Jelena Ilić, sa kojom se razveo zbog njene afere sa Urošem Rajačićem na kraju "Elite 7" u poslednjih nekoliko dana priznala je emocije i simpatije prema zgodnom Milošu Raduloviću zvanom Soni, koji je svim devojkama u Beloj kući zapao za oko upravo zbog svog atraktivnog izgleda. 

Oni su ovoga puta legli zajedno da se sunčaju, a sveže razvedena Jelena pokazala je zavidno umeće, pa ga je obradila obnaženog u dvorištu.  

Naime, Jelena je mazila Miloša sve vreme po njegovim isklesanim trbušnjacima i sklupčala se oko njegove noge, a po svemu sudeći i njemu je to izuzetno prijalo.

Ona mu je sve vreme pričala o hrani koju će da deli sa njim, dok se on oduševljavao, pa se ne kaže džaba kako ljubav ide preko stomaka.

Inače, Jelena koristi svaku priliku da naskače na zgodnog cimera, na kome bi joj svaka druga ukućanka pozavidela. Prethodno se sa Sonijem osamila u rehabu, gde Jelena spava.

On je seo na njen krevet, a ona je sve vreme držala naslonjenu glavu na njegovom ramenu i grlila ga. U jednom momentu ga je sočno poljubila u obraz, te od tada svi čekaju, kada će im totalno popustiti kočnice. Svakako da je ova akcija u dvorištu još jedan korak ka tome, a kako su krenuli, teško da će se zaustaviti dok ne dođu do kraja.

S druge strane, Uroš Rajačić zbog kog je Ilićeva ostala bez muža sa kojim je zajedno ušla prošle godine u rijaliti, u "Eliti 8" je promenio nekoliko simpatija, da bi se zaustavio kod Milane Šarac, kojoj je takođe rasturio vezu sa Nikolom Grujićem Grujom.

Kolikog će daha biti i ta njihova ljubav znatiželjni su da saznaju svi rijaliti fanovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading