MAJKA ANE NIKOLIĆ KROZ SUZE OTKRILA NAJVEĆU TAJNU O ZETU: Rekla sam mu: "Vodi računa, nemoj preda mnom!"

Autor:

Zadruga

22.09.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Vasić opisala Stefanovu stranu ličnosti koju u "Eliti 8" još nismo videli.

MAJKA ANE NIKOLIĆ KROZ SUZE OTKRILA NAJVEĆU TAJNU O ZETU: Rekla sam mu: "Vodi računa, nemoj preda mnom!"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAimages

Ulazak prve transrodne učesnice Ane Nikoli u "Elitu 8" i to sa dečkom Stefanom Gordom izazvalo je ogromno interesovanje javnosti, a sada je njena majka Rada Vasić progovorila o njihovom odnosu i sa suzama u očima priznala zašto toliko i na sva usta hvali zeta. 

Naime, poznato je da se bivša zadrugarka borila sa opakojm bolešću koju je uspela da pobedi, a ona je otkrila, da je između ostalih i Stefan učestvovao u njenom izlečenju.

Navikla sam da ih tu zateknem - otvorila je Rada vrata Anine sobe za TV Pink, te nastavila:

- I Stefana sam zgotivila, kao sin mi je, mnogo mi je pomogao, pomogao mi je kad sam bila bolesna. Vodio me po doktorima, on mi je kao član porodice... U Anu se zaljubio kao slep, oni kod kuće se deru jedno na drugo i odmah je ljubi i zagrli, pa je poljubi i onda ja kažem: "Vodi računa, nemojte preda mnom!" 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Nikolić i Stefan Gorda su za sada fini u rijalitiju

Podsetimo, Ana Nikolić i njen partner Stefan Gorda ušli su u "Elitu 8" da bi skupili novac za surogat majku, koja bi im rodila naslednika ili naslednicu.

Kontroverzni par koji je ušao u osmu sezonu rijalitija dospeo je pred kamere Pinka s jasnim ciljem i namerom, a to je novac, koji im je preko potreban da postanu roditelji.

Kako je sin Rade i Radeta Vasića nekada bio muškarac, a onda je promenio pol i postao žena, jedino što ne može jeste da postane majka.

Iako su se Ana i Stefan šalili na taj račun pre ulaska i najavljivali da će pred kamerama da prave bebu, realnost je zapravo takva da su im potrebna sredstva kako bi se ostvarili kao roditelji na jedini mogući način - a to je surogat majčinstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading