ĐOKOVIĆ PROGOVORIO NAKON RASTANKA SA IVANIŠEVIĆEM: Evo šta je rekao svetski broj jedan!

Autor:

Sport

28.03.2024

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Goran je član familije"

ĐOKOVIĆ PROGOVORIO NAKON RASTANKA SA IVANIŠEVIĆEM: Evo šta je rekao svetski broj jedan!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković okončao saradnju sa Goranom Ivaniševićem

Nakon uspešnih šest godina saradnje, Novak Đoković je prekinuo saradnju sa legendarnim hrvatskim teniserom Goranom Ivaniševićem. Dvojac je uživao plodnu saradnju, osvajajući brojne titule zajedno, ali došlo je vreme da krene svako svojim putem.

Novak se oglasio po prvi put nakon što je objavio tu vest na Instagram profilu. Nije želeo mnogo da priča, ali je naglasio da uprkos profesionalnom rastanku, Ivanišević će uvek ostati dragoceni član njegove proširene porodice, a njihovo prijateljstvo će trajati i van sportskog sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Goran Ivanišević

- Ne mogu sad da komentarišem to, žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, hvala što ste došli, dobrodošli ste da ostanete, ali Goran i ja smo okončali saradnju i to je to, rekao je Đoković za Slobodnu Dalmaciju, te dodao:

- Goran je član familije. Prijatelj zauvijek. To će tako biti. Profesionalno smo se razišli, napravili smo istorijski rezultat tako da u tom smislu mislim da je sve rečeno u posljednjih šest godina koliko smo radili zajedno - završio je Novak.

Podsetimo, Noleta sada čekaju izazovi na šljaci. Najpre Monte Karlo, pa Rolan Garos, a zatim i Olimpijske igre u Parizu, gde Đoković želi da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje u bogatoj kolekciji - zlato sa najvećeg sportskog planetarnog događaja, a ko će mu tada davati vetar u leđa, pokazaće bliska budućnost...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading