POGINULO DETE U STRAVIČNOJ NESREĆI, SEDAM OSOBA POVREĐENO!

Autor:

Svet

16.03.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nesreće, povređeni su hitno prevezeni vozilima hitne pomoći u Urgentni centar Kantonalne bolnice u Goraždu, gde su dobili neophodnu medicinsku pomoć.

POGINULO DETE U STRAVIČNOJ NESREĆI, SEDAM OSOBA POVREĐENO!

Foto: Profimedia

Policija BiH

Danas, oko 14 časova, dogodio se tragičan incident na putu Podromanija - Rogatica, koji je rezultirao sudarom više vozila.

Sudar su izazvali Fiat i Audi, što je dovelo do tragične smrti maloletnog lica i najmanje sedam povređenih osoba. Težina povreda koje su povređeni pretrpeli još uvek nije utvrđena, kako potvrđuje Policijska stanica Istočno Sarajevo.

Hitna reakcija i medicinska pomoć

Nakon nesreće, povređeni su hitno prevezeni vozilima hitne pomoći u Urgentni centar Kantonalne bolnice u Goraždu, gde su dobili neophodnu medicinsku pomoć. Posebno je važno napomenuti da je jedno dete koje je povređeno hitno prebačeno u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), dok nezvanični izveštaji sugerišu da je otac deteta takođe na putu ka istoj medicinskoj ustanovi, prenosi Klix.ba.

Trenutna istraga i mere saobraćajne regulacije

Trenutno su u toku istražni postupci na mestu nesreće, a saobraćaj je privremeno regulisan od strane nadležnih organa, što uzrokuje zastoje duž rute. Policija je implementirala sistem izmenične jednosmerne regulacije saobraćaja kako bi olakšala istragu i osigurala bezbednost putnika.

Tačni okolnosti koje su dovele do sudara i redosled događaja koji su doveli do ovakvog tragičnog ishoda još uvek nisu u potpunosti razjašnjeni. Nadležni organi vredno rade na prikupljanju svih relevantnih detalja i dokaza kako bi utvrdili uzrok nesreće i faktore koji su doprineli njenom ozbiljnosti.

Odziv zajednice i podrška

U svetlu ovog uznemirujućeg događaja, lokalna zajednica i nadležni organi su pozvani da pruže podršku i pomoć povređenima i njihovim porodicama. Posledice ovakvih nesreća mogu imati dalekosežne efekte, te je važno osigurati da su neophodni sistemi podrške u mestu kako bi se rešile fizičke, emocionalne i logističke potrebe onih koji su pogođeni događajem.


Dok se istraga nastavlja, od suštinske je važnosti da svi učesnici u saobraćaju pokažu povećanu pažnju i poštovanje saobraćajnih propisa, doprinoseći zajedničkom angažovanju za bezbednost u saobraćaju i prevenciju nesreća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading