Bugarski profesor Ivo Petrov otkrio: Ovom metodom lečenja je Boris Džonson uspeo da se brzo i uspešno izleči!

Autor: zajenata.bg, republika.rs

Svet

04.05.2020

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Ivo Petrov jedan je od najvećih stručnjaka u Bugarskoj i nacionalni savetnik za kardiologiju. U poslednjem intervjuu za Trud otkrio je detalje ozonske terapije koja se anvodno kristi u lečenju britanskog premijera Borisa Džonsona.

RepublikaFoto: youtube.com/kanal3tv/printscreen
prof.Ivo Petrov

Poznato je da se vrlo brzo oporavio od koronavirusa iako je primljen u bolnicu. Evo šta je profesor Petrov naglasio o terapiji ozonom:

Priča se se da se ozonska terapija koristila u lečenju Borisa Džonsona. Vidite kako se brzo oporavio i vratio na posao. Ozon je vrsta hiperaktivnog oblika kiseonika i ovaj hiperaktivan oblik kiseonika ima nekoliko vrlo blagotvornih efekata na ljudsko telo.

Jedini efekat je da stvara izuzetno dobru oksigenaciju, odnosno snabdevanje tkiva kiseonikom. Drugi efekat je da su stvoreni uslovi za oksigenaciju lipidnog omotača virusa, što zapravo smanjuje njihovu sposobnost da se vežu.

Treći efekat je da se imunitet poveća. Virus nije u potpunosti uništen, ali njegova sposobnost vezivanja je smanjena, a u nekim slučajevima se pokazalo da stvaraju nežive virusne čestice koje imaju mnogo manju sposobnost replikacije.

Nemamo 100% leka za virus, ali imamo mnogo manji broj virusa koji se mogu replicirati, a ostatak imunološkog sistema obično uspeva da izađe na kraj. U Španiji se ozonska terapija već koristi u mnogim bolnicama kao protokol za bolničko lečenje.

Odnosno, to više nije deo ispitivanja i studija, a postoje mnoge bolnice koje su uvele metodu standardne primene kod pacijenata koji su pozitivni na KOVID-19. Takođe postoji nekoliko bolnica, od kojih je jedna u Barseloni, gde se ozon daje lekarima prvog reda dva puta nedeljno.

Shvatio sam da su svi lekari koji su bili podvrgnuti ovoj profilaktičkoj upotrebi ozona zaštićeni i nijedan od njih nije oboleo. Neki od njih su postali pozitivni na KOVID-19, ali nijedan nije bolestan. Ozon se koristi u Italiji, Nemačkoj - predstavlja standardnu terapiju za mnoge bolesti - autoimune, kancer, zarazne.

Takođe se koristi u svrhu rehabilitacije. Ozonska terapija se koristi više od 90 godina sa propadanjem i povećanjem funkcija, u zavisnosti od toga koliko su vlasti podložne njoj. I ne samo njih. U poslednjih 40-50 godina zavisi kako se farmaceutska industrija nalazi. A ona je veoma nepovoljna za ozonsku terapiju iz vrlo jednostavnog razloga - ozon terapija se ne može patentirati - to nije farmaceutska metoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

04.05.2020 14:15

Ozon se koristi u Italiji, Nemačkoj - predstavlja standardnu terapiju za mnoge bolesti - autoimune, kancer, zarazne.