MELANIJA PEGLA TRAMPOVE GREHE: Angažuje specijalni tim zbog skandala

Autor:

Svet

15.01.2018

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dama Amerike Melanija Tramp odlučila je da preuzme stvar u svoje ruke kako bi umanjila štetu koju je njoj i suprugu Donaldu Trampu nanela knjiga puna najmračnijih detalja iz porodičnog života predsedničkog para - "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Melanija je naime odlučila da angažuje savetnicu Regan Tompson (27), poznatiju u američkim političkim krugovima kao "stručnjak za vanredne političke situacije", kao i još dvoje eminentnih savetnika.

- Njihov zadatak će biti da ublaže katastrofalne posledice koje je napravila knjiga američkog novinara Majkla Vulfa. Angažovanja savetnika ubrzali su svakodnevni skandali iz tog književnog opusa koji pune stupce američkih novina - od seksualnih afera Donalda Trampa, njegovog nonšalantnog i neadekvatnog ponašanja kao lidera SAD, pa sve do Melanijinog razočaranja životom u Beloj kući - navode mediji.

Njujork tajms ističe da je portparolka prve dame Stefani Grišam zvanično saopštila da je uloga tima da Slovenki pomogne oko agende humanitarnog rada i pomaganja deci, ali taj list podvlači da je simptomatično to što je šefica tima ekspert za politička pitanja.

Portparolka prve dame Stefani Grišam zvanično saopštila da je uloga savetnika da Slovenki pomognu oko humanitarnog rada, ali je njihov zadatak, kako tvrde mediji, krizni PR

- Tompsonova je služila kao izvršna asistentkinja u Savetu za nacionalnu bezbednost, a pre toga je radila kao savetnica za komunikacije direktora CIA Majka Pompea. Studirala je Stanford Univerzitet, a Pompeu je pomogla da postane šef obaveštajne agencije. Nije baš najjasnije kako će ona, koja je pomagala bezbednjacima oko Irana, Gvantanama i Azije, moći da koristi Trampovoj supruzi - prenosi Njujork tajms, dodajući da će u Tompsonovom timu, takozvanom Istočnom krilu, biti i Eni Lehardi i Džastin Kaporale.

- Lehardijeva će raditi kao koordinatorka komunikacija, a Kaporale, inače veteran Trampove kampanje, kao operativni direktor - objašnjavaju portali.

Ključni skandali iz knjige

- Donald Tramp potplatio stotinu žena u kampanji kako ne bi progovorile o seksualnim aferama s njim

- Melanija Tramp je od muke plakala kad je Tramp pobedio na predsedničkim izborima

- Predsednički par spava u odvojenim sobama, a republikanac smatra Slovenku "trofejnom ženom"

- Tramp je nezainteresovan za posao lidera Amerike, ima poremećaj pažnje, disleksiju i psihološke probleme

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading