IZVUČENA DVA TELA IZ REKE, STRAHUJE SE DA SU TO RADNICI SA SRUŠENOG MOSTA! Kobna sudbina ih zadesila, ovo su novi detalji slučaja Baltimor!

Autor:

Svet

27.03.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti okruga Baltimor su odmah pokrenule istragu o uzrocima urušavanja mosta, ističući da je njihov prioritet pronaći odgovore na pitanja šta se tačno dogodilo i kako bi se slični incidenti sprečili u budućnosti. O

IZVUČENA DVA TELA IZ REKE, STRAHUJE SE DA SU TO RADNICI SA SRUŠENOG MOSTA! Kobna sudbina ih zadesila, ovo su novi detalji slučaja Baltimor!

Foto: Tanjug/AP

U utorak je došlo do tragičnog incidenta u Baltimoru, gde su dva tela izvučena iz reke nakon urušavanja mosta. Identitet nastradalih još uvek nije potvrđen, ali se pretpostavlja da su u pitanju poginuli građevinski radnici koji se vode kao nestali od trenutka urušavanja mosta.

Spasavanje preživelih radnika

Izuzetno težak zadatak spasavanja preživelih iz reke sproveden je u utorak, kada su dvojica radnika uspešno izvučena iz vode. Ovaj poduhvat predstavlja izuzetan primer hrabrosti i rešenosti spasilačkih ekipa koje su odigrale ključnu ulogu u ovoj tragediji, prenosi Telegraf.

Istraga o uzrocima urušavanja mosta

Vlasti okruga Baltimor su odmah pokrenule istragu o uzrocima urušavanja mosta, ističući da je njihov prioritet pronaći odgovore na pitanja šta se tačno dogodilo i kako bi se slični incidenti sprečili u budućnosti. Ova istraga će biti od velikog značaja kako bi se utvrdile eventualne propuste i nedostaci koji su doveli do ove nesreće.

Bez naznaka terorizma

Policija Baltimora je brzo reagovala na ovaj incident i saopštila javnosti da nema naznaka da je urušavanje mosta rezultat nekog terorističkog čina. Ovo je važna informacija koja će umiriti građane i smanjiti eventualne spekulacije o uzrocima ovog tragičnog događaja.

Nadamo se da će istraga pružiti odgovore na pitanja koja muče javnost i da će se preduzeti sve neophodne mere kako bi se smanjio rizik od sličnih nesreća u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading