LUNA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM: Anabela izbacila Markove stvari iz stana!

Autor: Svet

Zadruga

09.08.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas se po povratku sa odmora iz Grčke odmah uputila u stan svoje ćerke Lune Đogani kako bi proverila stan i proverila da li je sve u redu. Kada je shvatila da se Marko uselio i da su njegove stvari svuda po kući, u sekundi joj je pozlilo, a zatim je krenula da razbacuje sve po stanu.

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani
Marko i Luna...

- Luna i Marko su baš bili srećni zbog tog Egipta i što će konačno moći malo da se opuste. Taman su rešili nesuglasice i konačno im je lepo zajedno, jedino što ni ne sanjaju šta se u Beogradu dešava. Anabela je doputovala pre nekoliko dana iz Grčke i odmah došla da izvidi kako stoje stvari u Luninom stanu i ono što je zatekla nije je nimalo obradovalo. Luna i Marko su nerazdvojni i svaki trenutak provode zajedno, pa je negde i logično da su njegove stvari svuda po kući. Anabela svakako ne podržava tu vezu, pa kad je to videla užasno se razbesnela i počela da viče: "Neće to moći tako"!, a onda je počela da skuplja Markove stvari i da ih gura u kese, koje je kasnije iznela ispred ulaznih vrata. Bukvalno je iselila Marka, ceo komšiluk se našao u čudu - otkrio je jedan od očevidaca za beogradske medije.

RepublikaFoto: e-stock, ST/D. KADIĆ
Marko i Anabela...

Za komentar je bio kontaktiran Gagi Đogani:

- Od Anabela me više ništa ne čudi. Ne znam zašto je uporno protiv Lunine veze sa Markom. Pogotovo sada kada su se napokon uskladili. Ko će njoj ući u mozak?! Siguran sam da će Luni u jednom momentu prekipeti, jeste joj majka i ima dosta uticaja, ali ovo je prevršilo svaku meru. Pitaću je kada je Lunči desetkuje... Ako je je to stvarno tako onda ja ona za "Lazu", jednostavno da je neko veže i da je ne pušta. Ne razumem je nimalo, od početka podržavam Lunu u svemu, jer mi je njena sreća najbitnija. Kako Anabeli nije na prvom mestu sreća našeg deteta, kako bih to mogao da razumem? Iskreno se nadam da nije baš sve kao što izgleda i da je Anabela samo pospremala stan, jer mi je neprihvatljivo sve ostalo - objasnio je Gagi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vesna

09.08.2019 18:54

Anabela Zla je Veliki Shef i ona komanduje. Ko ne slusa izbacuje se napolje.

Odgovori 27 3
Luka

10.08.2019 13:02

Da nije cirkusa sa ovim Djoganijevima, koji su od porodice smehotresna olimpijada, narod se ne bi ni smejao u ovim teskim vremenima. Ne bavimo se mi njima, oni se sami nude sa svojim smecem, tako da na svaku vest o njima umiremo od smeha.

Odgovori 16 4
Jelena

10.08.2019 17:22

@Luka - Ne veruj u sve sto procitas, moraju i ovi sto pisu od neceg da zive, zar ne?

Odgovori 4 12
Jelena

10.08.2019 17:26

Marko iznajmljuje sebi stan, nekad ona prespava kod njega, nekad on kod nje, ali za sada ne zive na istoj adresi, tako da...

Odgovori 4 11