Zadrugari ogovarali Vojketa: ON JE PAPUČAR!

Autor:

Zadruga

06.02.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbačena zadrugarka Nena Petrović za vođu je postavila Vojketa, a ukućani su bili oduševljeni njenom odlukom sve dok nije došlo do raspodele novca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vojke Đans i Sara Reljić

Naime, nakon raspodele ovonedeljnog budžeta ukućani su počeli da pričaju kako Vojke sluša i radi sve što mu kaže njegova devojka Sra Reljić.

- Dragi zadrugari, primetili smo da je većina vas nezadovoljna raspodelom budžeta i kako po ćoškovima komentarišete da to nije fer, ali, kao što smo navikli od vas, ono što vam smeta ne govorite javno, nego po ćoškovima. Bilo je zadrugara koji su rekli da Vojke nema svoje mišljenje, da je Sara glavna u njihovoj vezi... Kako bi sve bilo jasno, sada ćete održati sastanak na kome ćete razgovarati na ovu temu. Mislimo da je pošteno da jasno kažete čime ste razočarani i šta je to Vojke uradio i koga je povredio raspodelom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

Sastanak je otvorio Lepi Mića rekavši da problem nastane svaki put kad se podeli novac, a dok je Mića pričao Žiža je tražila 1000 dinara po sobi, za koje sumnja da joj je neko ukrao.

- Sara je počela da komaduje. Ja protiv Vojketa nemam ništa lično! Ja sam prva to rekla i stojim iza toga što piše u pismu! Smatram da ti sam treba da razmišljaš svojom glavom, jer ti nisi došao u paru i ušao zajedno sa Sarom - rekla je Saška Karan, koja se kasnije oštro posvađala sa Teodorom Džehverović.

- To su pričali Sloba i Luna. Sada je jasno zašto gledaoci kažu da je Sloba - zloba! Ovo vam nije hotel da se je*ete, ovo je takmičenje. Ovde mora kašika da se probuši - pričala je Maca Diskrecija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading