POPILA 10 PIVA? LUNA RAZLUPALA SVE U PABU, PA PLAKALA PORED BURETA!

Autor:

Zadruga

16.05.2018

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajna Luna Đogani noćas je tokom žurke, a sve zbog proslave godišnjice braka koju su prethodne noći obeležili Kija Kockar i Sloba Radanović, bila očajna. Đoganijeva je plakala, a onda se izolovala i sedela u jednoj prostoriji pored bureta i plakala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije htela ni da priča s njim... Luna i Sloba

Sloba Radanović pokušao je da je uteši, ali to nije bilo moguće jer je i sama priznala da je on poslednja osoba s kojom ona želi da razgovara. 

- Ostavi me na miru, nemoj ti da se brineš za mene. Ti si poslednja osoba s kojom želim da razgovaram. Fuj, bre. Samo se skloni - histerisala je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Đoganijeva rasturila ceo pub...Luna i Sloba

- Šta sam hteo? Da sam preko tebe da budem popularan? Ja sam svoj život promenio zbog tebe. Ja ti se gadim? Odvratan sam ti? Šta sam hteo? Šta sam hteo? Ja hteo da postanem popularan preko Lune Đogani? Ti si devojka koja treba da pije sok, a ne deset piva na dan - govorio joj je Sloba, ali Đoganijeva nije želela da sluša. 

Luna je tokom noći pobacala sve u pabu, a potom i udarala Slobu koji je pokušao da je smiri. Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno kako Đoganijeva ne bi povredila Radanovića ili sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Luki

16.05.2018 09:26

A koliko je viskija popila?

Odgovori 21 1
Gregor

16.05.2018 15:31

Ja nisam doktor, ali meni ovakvo ponasanje, svaki dan nije normalno!!! Lunini roditelji bi trebalo malo da se pozabave svojom cerkom i njenim ponasanjem, umesto sto sve odobravaju i aminuju... Sto se tice Slobodana, nije on kapacitet koji bi ovo "ludilo" mogao da iznese...

Odgovori 14 1