Pčelar se vratio bivšoj ljubavi: Miki se pomirio sa pet godina starijom devojkom!

Autor:

Zadruga

12.07.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Miroslav Miki Đuričić obnovio je vezu sa bivšom devojkom koja je od njega starija pet godina! Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pčelar iz Kupinova ponovo je, po izlasku iz "Zadruge", kontaktirao sa Majom, koja je pristala na njegov predlog da ponovo uđu u ljubavnu romansu.

Foto: printscreen/youtube.com
Miki Đuričić

- Otkako je Đuričić shvatio da više ništa ne želi da ima sa Nadeždom Biljić, sa kojom je uplovio u strastvenu vezu dok su boravili u rijalitiju, Miki se vratio svojoj staroj ljubavi koja se, po svemu sudeći, nija ni gasila. On se pre ulaska u "Zadrugu" zabavljao sa Majom L. Ona radi u jednom obdaništu u Pančevu u administraciji, a prvi korak napravio je Đuričić kada je shvatio da je najstabilniji odnos imao upravo sa njom. Svi je hvale i govore da je vrlo fina i prijatna žena koja je uvek spremna da pomogne drugima. Ne voli medijski da se eksponira, pa ne želi da govori javno o odnosu sa Mikijem. Čim su se čuli, emocije su ponovo proradile, pa pčelar sada dosta vremena provodi sa njom u Pančevu jer su nerazdvojni od kako su se videli. Njemu nijednog trenutka nije smetalo to što ona ima već stasalu ćerku od 19 godina jer ga je ona od starta lepo prihvatila. Imaju odličnu komunikaciju i ona ga voli od samog početka - priča naš dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Žena sa kojom je Miki nastavio da se zabavlja odavno je razvedena, pa je Đuričića već pozvala da može da se preseli kod njih kad god to bude želeo. Njen dom je raskošan, a Maja se bavi i uzgojem pasa. Ima ih desetak i redovno ih vodi na takmičenja i izložbe.

Kako dalje navodi isti sagovornik, njoj nije smetalo Mikijevo ponašanje u rijalitiju, a "Zadrugu" je pratila sve dok nije izašao. Pčelar sa svojom novom izabranicom dane provodi u smehu i ljubavi, a od kada su obnovili romansu, ne mogu da stignu da se ispričaju. Njoj ne smeta to što je imao seks pred kamerama jer zna da to nije namerno učinio, a sudeći po tome da se i te kako dobro slažu, sigurno će nastaviti vezu. Povodom ovoga, pozvali smo glavnog aktera Mikija, ali je on ostao nedostupan do zaključenja broja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading