SANJA STANKOVIĆ IMA NOVU LJUBAV: Evo koga je ljubila!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.09.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković, atraktivna učesnica rijalitija "Zadruga", u istom je upoznala svoju simpatiju Jovanu Tomić Matoru, sa kojom je već jedanaest meseci u skladnoj emotivnoj vezi.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Sanja je u Matorinom odsustvu zakazala sastanak sa novinarom i bivšim cimerom Milanom Miloševićem kako bi se prisetili dešavanja iz "Zadruge" i jedno drugom ispričali novitete iz privatnog života.

Foto: printscreen/instagram.com/mrs_s.happy
Sanja Stanković i Milan Milošević

Ovaj trenutak su zabeležili i snimkom na društvenoj mreži Instagram gde se može primetiti na osnovu osmeha na licu da im je razgovor prijao, a da bi stvar još očiglednija bila Sanja je poljubila u obraz Miloševića, dok je on odglumio da se malo postideo.

Foto: printscreen/instagram.com/mrs_s.happy
Sanja Stanković i Milan Milošević

Mnogi su posumnjali da će ovaj ovaj snimak izazvati ljubomoru kod Matore što, kako tvrde svi oni su tokom devet i po meseci koliko je trajala "Zadruga", dobro upoznali matoru - nema šanse da se desi jer joj je i te kako jasno da su Sanja i Milan samo dobri prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Laki

04.09.2018 08:12

Sanja nasla drugu partnerku.

Odgovori 14 1