Stravično: Jelena Krunić ispuštala krike tokom svađe sa njim!

Autor: alo.rs

Zadruga

01.11.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije u "Zadruzi" gde gledaoci postavljaju pitanja, a Milan Milošević ih saopštava, ponovo je došlo do svađe. Ovog puta zakačili su se Jelena Krunić i Sale Tru!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić

- Misliš li da ti iko veruje da si toliki zavodnik i da si ušao u Zadrugu samo da se odmoriš od žena? Zašto kanališ drugaricu Jelenu pričom da si bio sa njom - pitao je Milan Milošević.

- Pre svega, ja nikad nisam bio s Jelenom, ja nikad nisam rekao da sam došao da se odmorim od žena, ja sam došao da se odmorim od života. To šta smo Jelena i ja imali, to sam ja sve lagao, jer ja nagurujem te priče, pa je tako lakše da kažem, zato što mi se sviđa Jelena već 17.5 godina - odgovorio je Sale.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sale Tru

Nakon toga se umešao Lepi Mića, a i Jelena Krunić je dobila reč, usled čega je počela svađa. Sve je kulminiralo opasnim psovkama i pretnjama:

- Pi*ka ti bre materina, je*aću ti mamu za ovo, znaš šta ću da ti uradim, uništiću te za ovo, degeneriku bre, uništiću te, pi*ka ti bre materina - urlao je Sale i verbalno napa Krunićku.

- Meni pi*ka materina? Bravo, to je tvoje lice, ne moje - uzvratila je Krunićka, dok se derala i ispuštala krike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Boris

01.11.2018 16:43

Svaka Indijanka ispušta krike.

Odgovori 11 1
Mirka

02.11.2018 11:49

@Boris - Zasto ponizavas Indijance ?

Odgovori 11 0
Boris

02.11.2018 13:41

@Mirka - Izvinjavam se Indijancima i Indijankama. Jelena Krunić samo je nalik na njih sa svojim tetovažama. Ali nije ni blizu pametnih i poštenih Indijanaca.

Odgovori 10 0
Časlav

02.11.2018 13:50

Jelena Krunić ispušta krike i liči na Indijance. Ali nije pametna i plemenita kao Indijanci. Indijanci izazivaju poštovanje svojom mudrošću i posebnim odnosom prema životinjama i prirodi. Oni brinu o zaštiti šuma za njihovu decu, unuke i decu koja će se tek roditi. Oni brinu o zaštiti šuma za one koji ne mogu govoriti za sebe, za ptice, životinje, ribe i drveće.

Odgovori 10 0