SVI SUMNJAJU DA SE MALOJ DANKI (2) OVO DESILO! Meštani Banjskog polja u šoku posle nestanka devojčice! JEDNA STVAR IM BAŠ ČUDNA!

Autor:

Hronika

27.03.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala Danka Ilić nestala je juče oko 13.45 u Banjskom polju kod Bora.

SVI SUMNJAJU DA SE MALOJ DANKI (2) OVO DESILO! Meštani Banjskog polja u šoku posle nestanka devojčice! JEDNA STVAR IM BAŠ ČUDNA!

Foto: Društvene mreže

Policija je obustavila terensku potragu za Dankom Ilić (2), koja je juče nestala u Banjskom polju kod Bora, ali nastavlja sa daljom istragom i operativnim radom, i to će trajati dok dete ne bude pronađeno.

Meštani Banjskog polja su u šoku posle svega što se dogodilo i izražavaju sumnje šta je se sa devojčicom dogodilo.

- Ovo je zaista strašno, toliko ljudi, policije, a od male Danke ni traga ni glasa. Sumnjamo da je oteta... - pričaju za "Blic" meštani Banjskog polja gde je juče u 13 sati nestala devojčica Danka Ilić (2).

Meštani mahom pričaju da im je situacija "prilično čudna".

- Najviše mi je žao devojčice. Svašta se sad priča po selu. Kažu i da je skoro prohodala... Ona je pravi mali anđeo, preslatka je - kaže jedan od komšija.

Roditelji male Danke su još u policiji.

Danka je nestala juče u 13.45 u Banjskom polju dok je njena majka otišla da navodno da vodu starijem detetu. U tom trenutku, devojčica je bila obučena u ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, sa vezanom kosom.

Prvi put u Srbiji, aktiviran je sistem Amber alert pod nazivom "Pronađi me", a informacije o nestaloj devojčici poslate su svim građanima Srbije. Cilj ovog alarma je da se građani uključe u potragu i pomognu policiji svojim saznanjima.


Pozivamo sve građane koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj dvogodišnjoj devojčici Danka da odmah obaveste nadležne organe kako bi se što pre pronašlo dete i okončala ova tragična situacija.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading