KAPITEN ENGLESKE PRIZNAO NEMOĆ! Oglasio se Kejn o pobedi nad "orlovima"!

Autor:

Sport

16.06.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gordi Albion" slavio minimalnim rezultatom, golom Džuda Belingema.

KAPITEN ENGLESKE PRIZNAO NEMOĆ! Oglasio se Kejn o pobedi nad "orlovima"!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije započela je svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj porazom od Engleske rezultatom 1:0 u okviru Grupe C.

Očekivanja su bila velika, ali se nadanja za ubedljiv trijumf nisu ostvarila. Srbija nije uspela da osvoji ni bod, ali je pokazala zapaženu igru u drugom poluvremenu protiv jednog od favorita za osvajanje prvenstva.

Nakon meča, najbolji strelac u istoriji "Gordog Albiona", Hari Kejn, istakao je da su njegovi saigrači bili svesni težine susreta s obzirom na to da Srbija ima nekoliko izuzetnih fudbalera koji znaju da prete. Ipak, Engleska je uspela da odoli pritisku i ostvari važnu pobedu.

Foto: Profimedia

Nikola Milenković i Hari Kejn

 - Znali smo da nas čeka teška utakmica, jer Srbija ume da preti i ima nekolicinu odličih igrača. Nametnuće borbu i mislim da smo odgovorili zaista dobro. Bio je deo igre u drugom poluvremenu kada smo kampovali u kaznenom prostoru i bilo je teško da izađemo iz njega, ali na kraju važna pobeda za nas - rekao je Kejn. 

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” prvi meč igraju protiv “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu, drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc arena, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading