OVO JE DUGO SKRIVANA TAJNA "ORLOVA": Evo kako se fudbaleri Srbije spremaju između utakmica na EVRO

Autor:

Sport

18.06.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milenković objasnio sve do detalja.

OVO JE DUGO SKRIVANA TAJNA "ORLOVA": Evo kako se fudbaleri Srbije spremaju između utakmica na EVRO

Foto: Starsport

Trening reprezentacije Srbije

Fudbaleri Srbije stigli su u svoju bazu u Augzburgu 11. juna, dok su prvu utakmicu na EVRO 2024 odigrali pet dana kasnije protiv Engleske i poraženi su sa 1:0. Sem što su iz svog gnezda odleteli do Gelzenkirhena na sam meč i što treniraju, kao rade na taktičkoj pripremi duela, izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju dosta slobodnog vremena za opuštanje i druženje. Upravo je to jedna od najvećih tajni "orlova", šta to rade kada ne rade ništa.

Odgovor na ovo pitanje dao je mladi štoper Nikola Milenković. On je do detalja opisao šta rade njegovi saigrači i on i kako se relaksiraju između susreta. Da li su u tome uspeli i da li im je recept dobar, saznaćemo 20. juna kada odmere snage sa Slovenijom, a onda i 25. juna sa Danskom.

Republika

Foto: Starsport

Otkrio kako provode vreme: Nikola Milenković

- Imamo naš "gaming room", tu provodimo vreme. Nas četvorica, petorica igramo i "Čoveče ne ljuti se". Tu je naravno i teretana. Uglavnom su to naše slobodne aktivnosti - rekao je Nikola Milenković.

Upravo ova društvena igra je možda tajna zašto je on tako smiren. Naime, osvrnuo se mladi štoper na konferenciji za medije i na "aferu Tadić", odnosno to što je selektor Dragan Stojković Piksi ostavio kapitena na klupi na startu prvog meča na EVRO 2024 protiv Engleske sa idejom da ga sačuva za kasnije smatrajući da nema snage za svih 90 minuta. Šta više, da se zaključiti da on ne bi reagovao burno da se ne nađe u startnih 11, čak i da misli da je zaslužio.

Republika

Foto: Republika

 

- Fudbal je kolektivan sport. Ja ekipa, selektor, stručni štab, ekonom, svi smo na istom zadatku. Ko će igrati, to je odluka selektora i to treba poštovati. Svi poštujemo šta selektor odluči - kazao je Milenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading