REPUBLIKA SAZNAJE: Navala Srba na Minhen, ''orlovi'' će imati ogromnu podršku protiv Slovenije!

Autor:

Sport

18.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektal.

REPUBLIKA SAZNAJE: Navala Srba na Minhen, ''orlovi'' će imati ogromnu podršku protiv Slovenije!

Foto: Starsport

Uoči drugog meča na Evorpskom prvenstvu protiv Slovenije, reprezentacija Srbije može da računa na masovnu podršku navijača. Očekuje se da će više od 20.000 navijača doputovati u Minhen kako bi pružili podršku našim fudbalerima. Ova podrška bi mogla da bude ključna za atmosferu na stadionu "Alijanc arena" i da dodatno motiviše naše igrače da ostvare povoljan rezultat.

Kako je naš protal saznao, okupljanje navijača zakazano je za devet sati u četvrtak na "Marjanplacu". Očekuje se da će ovo biti prilika za zajedničko okupljanje i podizanje atmosfere pred utakmicu. Nakon okupljanja, planiran je korteo ka "Alijanc areni", koji će krenuti tačno u podne. Ovakav vid podrške daje poseban pečat atmosferi i pokazuje snagu i jedinstvo navijačke zajednice.

Utakmica između Srbije i Slovenije igra se u četvrtak od 15 sati. Očekuje se velika borba na terenu, a podrška sa tribina mogla bi da bude presudna za naš tim. Svi ljubitelji fudbala s nestrpljenjem iščekuju ovaj duel, nadajući se povoljnom ishodu za našu reprezentaciju.

Uoči susreta protiv Slovenije, atmosfera oko reprezentacije Srbije je izuzetno pozitivna, a podrška navijača obećava da će biti fantastična. Fudbaleri Srbije imaju priliku da pokažu svoj kvalitet i borbenost pred velikim brojem navijača, što bi moglo da bude presudno za ishod meča. Svi ljubitelji fudbala s nestrpljenjem iščekuju ovu utakmicu, nadajući se novoj fudbalskoj radosti.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading