KAKAV JE CAR NOLE! Đoković sišao među "orlove", pa PRIŠAO Piksiju! Potez selektora ga je IZNENADIO! (VIDEO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

25.06.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser svih vremena prisustvuje meču Srbije i Danske u Minhenu.

KAKAV JE CAR NOLE! Đoković sišao među "orlove", pa PRIŠAO Piksiju! Potez selektora ga je IZNENADIO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram

Nije propustio Novak Đoković da podrži srpsku reprezentaciju u odlučujućoj utakmici na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, protiv Danske.

Najuspešniji igrač "belog sporta" u istoriji, poslao je najpre poruku svim reprezentativcima Srbije, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, a potom i prišao legendarnom kapitenu na klupi "orlova", sa kojim se srdačno pozdravio.

Prišao je Piksi s leđa Novaku Đoković i pomalo ga uplašio, ali bratski zagrljaj nije izostao, kao ni osmesi na licima obojice legendarnih asova.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Pogledajte u video prilogu kako je sve to izgledalo:

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading