E, TAKO SE POŠTUJE HIMNA! Đoković iz SVEG GLASA pevao BOŽE PRAVDE! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole za ponos...

E, TAKO SE POŠTUJE HIMNA! Đoković iz SVEG GLASA pevao BOŽE PRAVDE! (VIDEO)

Foto: Pritnsrkin

Fudbaleri Srbije imajuće ne samo fizičku, već i moralnu podršku sa tribina za odlučujući meč sa Danskom, jer se među navijačima nalazi niko drugi do najbolji srpski teniser, Novak Đoković. Iako je bio usred priprema za nadolazeći Vimbldon, Novak je doputovao iz Londona kako bi pružio podršku našim fudbalerima na Evropskom prvenstvu.

Njegova posvećenost i ljubav prema svojoj zemlji jasno su vidljive kada je, pre početka meča, intonirana himna Republike Srbije, Bože pravde. Kamera ga je zabeležila u trenucima kada je sa velikim ponosom pevao himnu, što je gest koji će svakako ojačati duh igrača na terenu, ali i ujediniti naciju.


Novak Đoković je svojim dolaskom na meč fudbalera Srbije pokazao izuzetnu posvećenost i ljubav prema svojoj zemlji. Iako je u vrhunskoj formi i usredsređen na nadolazeći turnir, on je pronašao vreme da podrži svoje kolege sportiste. Njegova pojava na tribinama nije samo simbolična, već predstavlja primer visokog nivoa patriotizma i podrške nacionalnom timu.

Ovaj gest je samo jedan u nizu primera kako Novak Đoković, pored sportskih dostignuća, ostaje veran svojim korenima i uvek pronalazi način da podrži svoju zemlju i svoje sunarodnike. Njegova prisutnost na ovom važnom sportskom događaju ne samo da je ohrabrila fudbalere, već je i inspirisala mnoge ljude širom Srbije.

Novak Đoković je još jednom pokazao da je više od vrhunskog sportiste - on je simbol vere, upornosti i ljubavi prema svojoj zemlji. Njegova podrška fudbalskoj reprezentaciji Srbije će ostati upamćena kao jedan od najlepših trenutaka u sportskoj istoriji zemlje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading