PUTINE, PUTINE! Nemačka POLICIJA SA RAZGLASA upozorava SRBE! REAKCIJA naših navijača biće HIT! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzije na Marijenplacu.

PUTINE, PUTINE! Nemačka POLICIJA SA RAZGLASA upozorava SRBE! REAKCIJA naših navijača biće HIT! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Foto: Republika

 

Dobra atmosfera i incidenti su obeležili zagrevanje navijača Srbije za meč protiv Danske na Evropskom prvenstvu.

Srbi su okupirali minhenski Marijenplac i bilo je uživanje gledati slike radosti i optimizma uoči predstojećeg presudnog meča za plasman u drugu fazu takmičenja.

Jedan deo navijač Srbije već se uputio na stadion, a oko dve-tri hiljade njih nije žurilo ka Alijanc Areni u Minhenu. Nakon incidenta kada je prestalo da radi metro zbog upaljene baklje, sve je nekako krenulo po zlu.

Foto: Starsport

Baklja u metrou

Nemačka policija digla je stepen uzbune i pojavili se su se oklopne jedinice poput naše Žandarmerije. Usledile su provokacije sa srpskim fanovima i izbio je indicent, pa su flaše i baklje poletele ka njima. 

Foto: Starsport

Kolce na Marienplacu

Ubrzo se situacija smirila, a domaća policija želela je na sve načine da otera Srbe sa trga. Čak je i vozilo s razglasom stiglo na Marijenplac. Usledila je urnebesna scena! Navijači "orlova" zaigrali su kolo i zapevali pred organima reda. Čak su i skandirali ruskom predsedniku Vladimiru Putinu: "Putine, Putine".

Evo kako je to izgledalo:

Meč je zakazan za 21.00, Srbija ima bod posle dva kola i neophodna joj je pobeda za plasman u osminu finala, kao i favoritu Danskom koja je remizirala u mečevima s Engleksom i Slovenijom sa po 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mirko

26.06.2024 09:52

Nema lupljeg naroda od Srba