JAKE POLICIJSKE SNAGE NA MARIENPLACU! Okružili SRPSKE NAVIJAČE, metro ponovo RADI!

Autor:

Sport

25.06.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem brzo otklonjen.

JAKE POLICIJSKE SNAGE NA MARIENPLACU! Okružili SRPSKE NAVIJAČE, metro ponovo RADI!

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije i Danske večeras od 21.00 igraju meč trećeg kola Grupe C na EVRO 2024 u Nemačkoj, a više hiljada srpskih navijača zagrebalo se na minhenskom trgu Marijenplan za ovaj presudni meč svojih miljenika.

U jednom trenutku pojavila se informcija da je metro-stanica u ovom delu grada prestala sa radom, a povod za tako nešto bila je upaljena baklja ili više njih u podzemnoj železnici što automatski zaustavlja taj vid saobraćaja.

Foto: republiaka.rs

 

Ipak, pedantni Nemci brzo su osposobili Uban, te omogućili putnicima da ga ponovo koriste. Više gužvi nema i navijači nesmetano mogu da se prebace do Alijanc Arene. Republika je na licu mesta, na Marijenplacu, gde obituje još oko 3.000 srpskih navijača.

Foto: Republika

 

O njima brine veliki broj organa reda. Naime, na Marijenplacu je prisutan veliki broj policije, bukvalno su na svakom ćošku u grupama od osam njih. Takođe, sve se snima iz policijskog kombija koje je doveden samo za tu priliku.

Foto: republiaka.rs

 

Ipak, većina srpskih navijača odavno su se uputili ka stadionu, a u međuvremenu je izbila i manja tuča sa policijom. Srećom, sve se brzo smirilo.

Što se utakmice tiče, Srbija ima samo jedan bod nakon dva kola, dok je Danska osvojila dva. "Orlove" samo pobeda vodi dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading