PIKSI, UZMI LOPTU I IGRAJ, BRE! Urnebesna scena u hotelu u Nemačkoj! Navijači Srbije ZAUSTAVILI SELEKTORA - On se PRAVDAO! (video)

Autor:

Sport

23.06.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reagovalo i obezbeđenje.

PIKSI, UZMI LOPTU I IGRAJ, BRE! Urnebesna scena u hotelu u Nemačkoj! Navijači Srbije ZAUSTAVILI SELEKTORA - On se PRAVDAO! (video)

Foto: Starsport

Foto: Republika

 

Potvrda šaljive teze da Srbija ima sedam miliona selektora ponovo je viđena na delu. Ovog puta, naš kormilar Dragan Stojković Piksi imao je blizak susret sa nekolicinom navijača iz Kragujevca koji su ga "savetovali" šta treba da radi.

Urnebesna scena dogodila se hotelu u Nemačkoj, ispred lifta, gde su navijači "orlova" zaustavili Piksija i između ostalog mu govorili da on treba da zaigra. Pomalo nezadovoljnim navijačima, čim od vremešne legende traže da obuje kopačke, selektor se pravdao rečima: Ljudi, pa ne igram ja.

- Piksi, uzmi loptu i igraj, bre - povikao je jedan navijač i izazvao smeh kog prisutnih, kao uostalom i Piksija koji se nekako dokopao lifta i udaljio s lica mesta.

 

 

Prethodno je jedan fan Srbije dugo držao Stojkovića za ruku, a zbunjeno obezbeđenje u hotelu nije znalo kako da reaguje. 

Podsetimo, naša fudbalska reprezentacija u utorak od 21 sat igra meč odluke na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Rival "orlovima" na stadionu Alijanc Arena u Minhenu biće selekcija Danske, koja je u prethodna dva kola, nakon remija sa Slovenijom (1:1) i Engleskom (1:1), sakupila dva boda. S druge strane, Srbija je na startu Grupe C nezasluženo poražena od "Gordog Albiona" sa 1:0, dok je protiv Slovenaca golom Luke Jovića u 95. minutu uspela da iščupa bod i sačuva nadu za plasman u nokaut-fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading