ŠTA RADI HRVAT KADA ISPADNE SA EVRO?! Ne, nije vic, on je stvarno otišao da ore njivu!

Autor:

Sport

04.07.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunčanje u polju umesto sunčanje na moru.

ŠTA RADI HRVAT KADA ISPADNE SA EVRO?! Ne, nije vic, on je stvarno otišao da ore njivu!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Hrvatske neslavno su završili Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali zeleni teren nije jedino polje na kojem se "vatreni" Martin Erlić dokazuje ovog leta. Odbrambeni igrač hrvatske reprezentacije je posle EVRO 2024 otišao kući da pomogne porodici u poljoprivrednim poslovima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erlić protiv Italije

Dok mnogi fudbaleri provode vansezonski period odmarajući se i oporavljajući, obično sunčajući se negde na moru, Erlić se može videti na poljima, pomažući svojoj porodici u različitim poljoprivrednim zadacima. Od kopanja u poljima do selekcije i berbe repe i krompira, Erlić se ne boji da uprlja ruke. On je u intervjuu za Story, otkrio svoju sklonost ističući važnost obezbeđivanja domaće hrane za svoju porodicu i zadovoljstvo rada uz njih.

Republika

Foto: instagram

Sunčanje u njivi: Martin Erlić


Erlićeva veza sa zemljoradnjom je duboka, kako je otkrio u intervjuu za emisiju "Knjaz kod Vatrenih". On je razmišljao o svojim skromnim počecima, prisećajući se vremena kada je njegova porodica živela uz životinje u jednoj sobi odvojenoj samo zidom. Uprkos teškoćama, Erlić je izrazio snažan osećaj otpornosti i skromnosti, birajući da zadrži određene lične borbe privatne dok priznaje izazove sa kojima se suočavaju mnogi drugi.
Republika

Foto: instagram

Selfi sa prijateljem: Erlić drži kofu i skuplja krompir


Erlićeva posvećenost kako svojoj fudbalskoj karijeri tako i poljoprivrednim poduhvatima svoje porodice svedoči o njegovoj višeslojnoj prirodi. Čak i nakon iscrpljujuće utakmice od 120 minuta u finalu UEFA Lige nacija protiv Španije, Erlić je uhvaćen kako radi na poljima, demonstrirajući svoju nepokolebljivu posvećenost kako svojim profesionalnim tako i ličnim obavezama. Dakle, od fudbalskog terena do njiva, Martin Erlić i dalje inspiriše svojim radnim etosom i posvećenošću porodici, prikazujući stranu sportiste koja se retko viđa u centru pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading