KOMŠIJAMA TEŠKO PALA KATASTROFA! Hrvati pravili HAOS po Nemačkoj! Policija HAPSILA redom! Ima POVREĐENIH!

Autor:

Sport

25.06.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se desio posle meča sa Italijanima.

KOMŠIJAMA TEŠKO PALA KATASTROFA! Hrvati pravili HAOS po Nemačkoj! Policija HAPSILA redom! Ima POVREĐENIH!

Foto: Tanjug/AP

Navijači Hrvatske

Jučerašnji meč između Hrvatske i Italije u grupnoj fazi turnira Evropskog prvenstva 2024 ostao je u senci sukoba, koji je nastao zbog ukradene zastave. Gazeta delo Sport izveštava da je policija identifikovala 11 osumnjičenih za učešće u incidentu.

Utakmica koja je odlučivala o sudbini hrvatske selekcije, završila se nerešenim rezultatom 1:1, pri čemu je kapiten hrvatskog tima Luka Modrić postigao gol u 55. minutu, a Matia Zakanji iz Italije izjednačio u 90+8. minutu.

Rezultat je ostavio Hrvatsku sa dva boda, a njihov plasman u nokaut fazu zavisi od ishoda četiri druge utakmice. S druge strane, Italija će se sastati sa Švajcarskom u susretu osmine finala šampionata Starog kontinenta.

 

 

U uznemirujućem obrtu događaja, navijači Hrvatske navodno su se sukobili sa navijačima Italije u gradu Lajpcigu, što je rezultiralo fizičkim povredama nekoliko osoba.

Prema pisanjima Gazeta delo Sport, sukob je izazvao ukradena zastava, koja je kasnije vraćena. Povređeni navijači iz Italije tvrde da su ih napali navijači Hrvatske, što je dovelo do povreda četiri osobe koje su zatražile medicinsku pomoć, od kojih su dve hospitalizovane.

Policija u Lajpcigu izdala je saopštenje koje potvrđuje uspešnu identifikaciju 11 osumnjičenih, svi hrvatskog i bosanskog porekla i starosti između 21 i 44 godine. Nakon ispitivanja, pušteni su uz dalje pravne postupke zbog nanete teške telesne povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pa

25.06.2024 19:28

Znaci ujkini su nervozni.