RADE BOGDANOVIĆ U SVOM STILU NAKON TRIJUMFA: Zaslužili smo pobedu na ovoj njivi od terena

Autor:

Sport

12.10.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalio je igru našeg tima, ali izrazio razočaranje stanjem podloge.

RADE BOGDANOVIĆ U SVOM STILU NAKON TRIJUMFA: Zaslužili smo pobedu na ovoj njivi od terena

Foto: printscreen/RTS

Reprezentacija Srbije je opasno dominirala u Ligi nacija nad Švajcarcima u Leskovcu, pobedivši rezultatom 2:0. Sledeću utakmicu "orlovi" će odigrati 15. oktobra protiv reprezentacije Španije. 

Posle kraće pauze, Rade Bogdanović se vratio na RTS kako bi komentarisao večerašnju utakmicu Srbije i Švajcarske u okviru trećeg kola Lige nacija. Pohvalio je igru našeg tima, ali izrazio razočaranje stanjem terena na novom stadionu u Leskovcu.


 - Jako bitna utakmica zbog samopouzdanja. Naši fudbaleri su pokazali po ko zna koji put da su prilagodljivi, pogotovo na ovoj njivi od terena. Hvala Bogu da se niko osim Lukića nije povredio. Sjajan gol Mitrovića, istrčao, zadržao loptu, pogodio je same rašlje. Zaslužili smo da pobedimo, igrali smo prilično disciplinovano, defanzivno orijentisani u većem delu meča, ali na današnjoj utakmici sve je bilo na našoj strani, od sreće, i tako dalje. Bio je naš dan i ovako je morala da se završi utakmica - izjavio je Bogdanović.
Republika

Foto: Starsport

Reprezentacija Srbije nakon pobede nad Švajcarcima

Aleksandar Mitrović je izveo potez utakmice prilikom postizanja drugog gola.

 - Mitar je sjajno reagovao, fenomenalan gol, da ga ne opisujem, bolje ga je gledati. Luka Jović? Verovatno će ga dati kad je najpotrebnije - dodao je Bogdanović.

Rade Bogdanović je svojim komentarima još jednom pokazao stručnost i analitičnost u praćenju fudbalskih utakmica, a njegovo povratničko pojavljivanje na RTS sigurno je obradovalo mnoge ljubitelje fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading