DESILO SE ONO ŠTO SMO OBEĆALI, TVRD JE ORAH VOĆKA ČUDNOVATA: GORAN VESIĆ uputio čestitiku novom predsedniku SKUPŠTINE OPŠTINE VRAČAR!

Autor:

Vesti

08.07.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su i najavili iz SNS-a 2. juna!

DESILO SE ONO ŠTO SMO OBEĆALI, TVRD JE ORAH VOĆKA ČUDNOVATA: GORAN VESIĆ uputio čestitiku novom predsedniku SKUPŠTINE OPŠTINE VRAČAR!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić oglasio se putem socijalnih platformi, kako bi čestitao akademiku prof. dr Jovanu Hadži Đokiću na izboru za predsednika Skupštine opštine Vračar

- Čestitam akademiku prof. dr Jovanu Hadži Đokiću izbor za predsednika Skupštine opštine Vračar! Za izbor prof. dr Jovana Hadži Đokića, koji je ponosan član Srpske napredne stranke, glasala su 34 odbornika skupštine gradske opštine Vračar dok je kandidat opozicije dobio samo 20 odborničkih glasova. Srpska napredna stranka saopštila je u izbornoj noći, 2. juna, da je formirala skupštinsku većinu koju čini 34 odbornika od 63 koliko čini skupštinu gradske opštine Vračar. Danas se pokazalo da smo, kao i uvek, govorili istinu. Danas je počeo treći četvorogodišnji mandat u kome činimo skupštinsku većinu na Vračaru zajedno sa našim koalicionim partnerima. Inače, na današnji dan 2016. godine Srpska napredna stranka prvi put je formirala vlast u Skupšini gradske opštine Vračar. Tada nam mnogi, ne samo iz opozicije, nisu dvali ni mesec dana da ćemo ostati na vlasti. Mi smo vredno radili i danas počinje naš treći četvorogodišnji mandat. Za to zaslugu ima preko tri hiljade vrednih članova naše stranke na Vračaru. Kako reče vladika Danilo u Njegoševom Gorskom vijencu “tvrd je orah voćka čudnovata” - istakao je Vesić. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading