ŽIŽA se okliznula i PALA, pa HITNO odvedena na pregled!

Autor:

Zadruga

21.12.2017

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je danas u "Zadruzi" napravio haos kada je saznao da mu je neko ukrao jogurt, jer je to jedna od retkih namirnica koje on može da jede. On se iznervirao, te je pobacao hranu iz frižidera po podu, što je iznerviralo sve zadrugare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
"Zadruga"

Ukućani su odmah počeli da čiste pod, ali ih je prekinulo pismo Velikog šefa. Zadrugari su se okupljali za stolom, a u jednom trenutku Žiža Stojanović je nosila šoljicu kafe kada se okliznula jer je pod bio masan. Ona je pala, a zadrugari su joj pritrčali u pomoć.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari pomažu Žiži da ustane

- Kafu sam nosila... Jao, izvinite što stalno pravim probleme - rekla je Žiža kroz suze.

Zadrugari su podigli Žižu, a od Velikog šefa je stiglo obaveštene da mora da dođe na hitan pregled kako bi se uverili da je sve u redu sa njom, te ju je Lepi Mića odveo do kapije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lela

21.12.2017 14:59

Ovo bacanje hrane po podu je odvratno i bahato. Zadruga bi trebala da kazni ovu bahatost pogotovo što ugrožavaju bezveznosti ostalih sa ovim ponašanjem.