ĐEKSON MI JE OGADIO S*KS! Đerićeva "debela" progovorila o vezi sa reperom

Autor: D. Lukić - D. Janković

Zadruga

06.03.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge" Nemanja Đerić Đekson jedva je preboleo svoju bivšu devojku Tijanu Stojanović. Njih dvoje su definitivno raskinuli kada je Nemanja prihvatio ponudu da uđe u "Zadrugu". Stojanovićku su dodatno razljutile šeme koje je Đerić sklopio u Beloj kući, te i scene s*ksa koje je imao sa nekoliko zadrugarki, iako je tvrdio da ni sa jednom od njih ne želi ozbiljnu vezu. Kako izvor za Rijaliti otkriva, Tijani se Đekson zgadio, a tome je najviše doprinelo njegovo ponovno zbližavanje sa ukućankom Minom Vrbaški.

RepublikaFoto: instagram.com/pih_tija
Tijana Stojanović

- Tijani je postalo muka od njega. Ona gleda rijaliti i vidi sve što on radi unutra sa Minom. Drugarice joj stalno govore da će se pomiriti kad Đekson izađe i kad je prođe ljutnja, ali ona neće ni da čuje za to. Rekla im je: "Pre bih umrla nego da ponovo imam bilo šta sa njim. Mina je jedan običan ološ i prostitutka. To je njegov nivo. On je sa mnom završio od trenutka kada je pristao da uđe unutra. Raskinula sam jer sam u startu znala kako će se ponašati unutra" - otkriva izvor blizak Tijani i nastavlja:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson!

- Tijani je stalo Nemanje, ali nikako ne bi mogla sve ovo da mu oprosti. Đekson će se dozvati sebi tek kada bude izašao iz "Zadruge". On se još uvek nije ohladio od Tijane, a Mini to nije jasno stavio do znanja. Ipak su oni pre rijalitija bili u vezi više od tri godine. Tek kada izađe, videće šta je izgubio, ali će biti kasno - otkriva naš izvor.

Tijani je stalo do Nemanje, ali nikako ne bi mogla da mu oprosti javnu prevaru, tvrdi izvor

Da je Tijani muka od Nemanje, govori i slika koju je Stojanovićka objavila na Instagram profilu. Ona je okačila fotografiju gde se vidi da Đekson i Mina imaju seks i napisala:

- Tijana, zašto si sama šest meseci? - Zato što mi je pojam ljubavi i seksa ogađen do maksimuma - stoji u opisu fotografije.

Podsećamo, Đerić je od ulaska u rijaliti bezbroj puta pominjao Tijanu. Kad god bi u rijaliti ušao novi takmičar iz spoljnog sveta, Nemanja bi ga ispitivao. Zanimalo ga je da li je njegova bivša nešto komentarisala i želeo je da dođe do novih informacija. Prestao je da je pominje kada je drugi put obnovio vezu sa Minom Vrbaški, ali nije prestao da razmišlja o njoj. To potvrđuje i što često izgovara njen nadimak "debela".

Inače, ovo nije prvi put da je Tijana blatila Đerića na društvenim mrežama. Ona je pre nekoliko meseci u lajv uključenju na Instagramu objasnila da je Nemanja bio niko i ništa kada su se upoznali i počeli da se zabavljaju. Tom prilikom je rekla i da, bez obzira na to što je stekao veliku slavu u rijalitiju, većina ljudi ne zna čime se on zapravo bavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading