BUKTI RAT IZMEĐU KIJINE I LUNINE MAME!

Autor:

Zadruga

02.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković, mama Kije Kockar, gostovala je u studiju TV Pink i nije krila svoju ogorčenost zbog reakcije koju je imala Anabela Atijas na loše zdravstveno stanje svoje ćerke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas

- Jako sam se iznenadila od gospođe Anabele, koja može da tapše jednom detetu koje povraća. Ona je majka tri devojčice. Moram da iskomentarišem to što je ona tako reagovala na duševni bol mog deteta. Ona je jedna javna ličnost i zgrozila sam se njenim ponašanjem, da tapše duševnom bolu, ljubavnom bolu. Nas dve se nismo srele.

Sa Gagijem sam se srela, on me je prijatno iznenadio. Mi smo svi roditelji i nema tu toga da moje dete ima veći bol, a tvoje manji. Gagi i ja smo zajedno gostovali u emisiji "Magazin in", lepo smo se pozdravili. Kraj je rijalitija, nama je dosta, svim majkama je već dosta svega. Možda i kažemo nekad nešto što nije trebalo. Trebalo bi da imamo poštovanja jedni prema drugima. Samo to aplaudiranje me povredilo - rekla je Nadica u jednom dahu. Pozvali smo i Luninu mamu Anabelu Atijas, koja nije ostala dužna Kijinoj mami Nadici:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

- Ne mogu ni ja da shvatim nju, koja tvrdi da joj pretim, i njenu ćerku, koja mi je pretila. Gospođa insistira da je moja ćerka ljubavnica, da je nemoralna. Gospođa je i sama bila nečija ljubavnica i iz te veze sa oženjenim dobila gospođu presvetu, koju imamo priliku da vidimo u "Zadruzi" u raznoraznim akcijama, koje su sve samo nisu moralne. To nema nikakve veze sa mojim ličnim stavom, nemam ništa protiv nje, gledam je kao zadrugarku. Divi se i hvali gospodina Miću, koji se očinski postavio prema njenoj ćerki, dok moju naziva nemoralnom i kurvom i poziva se na legitimitet ljudi koji su u braku i naziva ih legitimnim, pa se pitam u koju kategoriju spada Kristina, koja je rođena vanbračno u vezi ljubavnice sa oženjenim muškarcem? - rekla je Anabela, a onda je dodala da nikada ne bi prozivala Kiju da je ona smerna i fina devojka:

- Da je u pitanju fina devojka, mene bi bilo sramota da je komentarišem, ali onog trenutka kada je počela da mi preti i vređa mene i moju ćerku, izgubila je moje poštovanje. Devojka mi je rekla: "Sa koliko si je rodila, sa 21? Da, tako je kod vas, vi rano rađate." Htela je time da mi kaže da sam ja Romkinja, aludirala je na to, a ja nemam potrebu da se pravdam niti to smatram uvredom, ali to govori o njoj, a ja ne podnosim nacionaliste. To je rečenica koja je o njoj puno rekla. Neka nauči da se ponaša prema odraslima, pa će dobiti poštovanje. Ja nijednu drugu devojku nisam komentarisala, ali ko me dira, uzvratiću činjenicama, nikad lažima - poručila je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Ilona

02.06.2018 05:33

Bravo Anabela, sve što siiznela jej tačno. Nivo i ponašanjeima juličarsko i kafansko. osnove elementarnekulture nema.Manipulatorje i lažov.Sve što je iznela zaSlobu u Zadruzi je daleko od istin. Čak je izmislila da je loiše mišljenjeizneo o vama svima njoj. Jednostavno žena je hodajuće zlo.Slobavoli Lunu više od svog života ,otavila ga j .Ona je njegoa tiha patnja.Nikada je pustiti ruku neće. To što onoseća prema njoj nikada se ugaiti neć.Živela ljubav. Još malo pa ćerakj Zadruge...Slobaće se sigurnood ove zmijejrazvesti. On je ne želi u svojoj blizini...

Odgovori 16 100
Zora

02.06.2018 17:32

@Ilona - Opet ti nepismena? Vidim da me nisi poslusala i otisla na kurs pravopisa. E tako ti je to kad danas svako ima pristup internetu, pa da sebi za pravo da pametuje. Jadna li je Anabela, a jos jadnija njena podrska.

Odgovori 11 1
Nina

04.06.2018 08:03

@Ilona - Ala si se nalupetala, hahahaha

Cccccxcccccc

02.06.2018 07:07

Gagi ne radi, Anabela slabo. Njima treba zet konj koji će ih izdržavati. Zato ga podržavaju.

Odgovori 83 11