Đekson priznao Luni: NE ŽELIM DA SE TI I SLOBA POMIRITE!

Autor:

Zadruga

15.06.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je bila pod utiskom nakon odgledanih snimaka, kada se posvađala sa Slobodanom Radanovićem, pa je ušla u konverzaciju sa Nemanjom Đerić Đeksonom, kako bi je on posavetovao šta joj je činiti.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna i Đekson

On joj je u startu priznao da ne bi voleo da njih dvoje obnove vezu, što je blogerku pomalo iznenadilo, pa je očekivala od njega objašnjenje.

- Ti si žrtvovala obraz, on ostale stvari. Sutra ćete da prebacujete jedno drugom. Ja navijam da vi ne budete više zajedno. Ja sam njemu rekao "brate, pazi, ona je mala, klinka". Ti ne možeš da dospeš do tog stadijume emotivne zrelosti, pogotovo zato što si svesna da si se umešala u nečiji brak... On je ponizio sebe i ženu - objašnjavao je Đekson Luni.

- On je bio sa mnom u rijalitiju osam meseci pored nje. Hoćeš da kažeš da je ovo u rijalitiju bilo bezveze? - Upitala je Luna Đeksona. 

- Malo fali da tim pravdanjem i onim flertovanjem sa barmenom, teranje inata sa Miljkom...praviš od njega agresivca. Lik te voleo, zaje*ao se - objašnjavao je Đekson.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna i Đekson

Ipak, blogerki najteže pada kako će se pojaviti pred svojom majkom, zbog toga što smatra da je obrukala i ponizila sebe pred milionskim auditorijumom. 

- Mene je blam kako ću ja svoju majku u sredu da pogledam. Kako ću da je pogledam u lice - zaplakala se Luna, misleći da će je Anabela najviše osuditi.

Đekson ju je tešio i ubeđivao da će u majci imati uvek podršku i da zbog toga ne brine. Pošto je uspeo da je smiri, ona je zahtevala da joj objasni zašto joj Sloba zamera kada se ona nađe u društvu drugog muškarca. 

- To mi dokazuje da nije zaljubljen u nju. To mi pokazuje da ima osećanja prema tebi, a nema prema njoj i da ne laže. Ako se lik loži na tebe, ako ljubomoriše, šta te onda briga što se on ljubi sa ženom iza "Škode"... Ja želim da se ne pomirite, ne želim da se kanalite. Definitivno mu je stalo do tebe. Lik se svađao zbog tebe, pravio je od sebe debila. On je kriv, ali ti nisi ni za šta kriva, ali zato ti ne treba da se pravdaš - rekao joj je Đekson.

Đerić je prijateljski dao savet Đoganijevoj kako treba da se postavi, a potom sve prepričao Slobi šta je razgovarao sa njom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milana

25.06.2018 12:09

Dzekson igradvostrukuigru. Fuj ...koga on saetuje kad ni sebe ne zna i ne može da sagleda realno situaciju.