Luna otkrila: EVO KAKO SE MILJANA SNALAZI SA SINOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

21.08.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna blogerka Luna Đogani, koja je bila jedna od najzapaženijih učesnica prve sezone "Zadruge", shvatila je po izlasku koliko fanova koji je podržavaju ima napolju.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani

Čak i nakon svog turbulentnog odnosa sa rijaliti zvezdom Miljanom Kulić, Luna je rešila da razvije malo bolji odnos od onoga koji su imale u Zadruzi, pa je posetila nju i njenog sina Željka neposredno nakon žurke koju je organizavala povodom njegovog rođenja. 

- Nisam uspela da dođem na slavlje povodom rođenja sina. Ja sam otišla malo kasnije, Miljana se do tada već oporavila, smršala je i baš lepo izgleda. Sin joj je presladak, ja joj želim puno sreće - govorila je Luna i nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/ Ma Koga Bre Ovo Zanima
Miljana Kulić

- Kada sam ja bila, više je Marija pazila o bebi, kupala ju je jer je Miljana još uplašena da to sama radi. Svako veče pred spavanje Miljana dođe do Željka da ga čuje da li diše. Kada sam ušla u sobu kod Željka, ona me je pitala da li je normalno da tako beba diše. Sva je onako uplašena, ali to je normalno i vremenom se navike osoba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading