JOVIĆ JE HEROJ SRBIJE: Luku obožavaju u Augzburgu! (FOTO)

Autor:

Sport

21.06.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Srbije izazvao oduševljenje.

JOVIĆ JE HEROJ SRBIJE: Luku obožavaju u Augzburgu! (FOTO)

Foto: Tanjug/NEMANJA JOVANOVIĆ

Reprezentacija Srbije juče je remizirala sa Slovenijom 1:1 i ostavila tračak nade da može da se plasira u nokaut fazu Evropskog prvenstva. Slovenci su pokazali da su izuzetno opasni, naročito kod kontra napada. Naš nacionalni tim je dosta promašivao, pa je zato usledila kazna Karničnika, međutim, u poslednjim sekundama meča, Luka Jović je vadio kestenje iz vatre i ostavio ''orlove'' u život.

Dan nakon utakmice sa Slovencima, Jovića navijači doživljavaju kao heroja i obožavaju ga u Augzburgu. Naime, tokom jutarnje šetnje, napadača Milana su sreli obožavaoci na ulici i zamolili ga sliku, na šta je on naravno pristao. Nadamo se da će ovo dati dodatni vetar u leđa Joviču i da će pružati sve bolje partije, a možda ga i selektor Dragan Stojković stavi u prvu postavi protiv Danaca.

 

 

Srbija poslednju utakmice grupne faze protiv Danske i pobeda bi značila prolaz dalje. Danci nama tradicionalno ne laže, ali su nam večiti dužnik iz 1992. godine, kada je tadašnja Jugoslavija sa najboljom generacijom u istoriji diskvalifikovana sa Evropskog prvenstva u Švedskoj zbog stanja u zemlju, a Danska se tada popela na krov Evrope.

Ova Skandinavska reprezentacija se uglavnom oslanja a individualni kvalitet Kristijana Eriksena. Ruku na srce, imaju i mlade nade poput Hojlunda koji je veoma prepsekitvan igrač.  Danska igra tradicionalno defanzivan fudbal i to će trebati dosta muke i borbe da se razbije bedem ove Skandinavske zemlje. 

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading