JOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! JUNAČKA SRBIJO, PODRŽIMO SVOJE SINOVE! Otac Milan PUCA OD PONOSA, ali i poziva na NACIONALNO UJEDINJENJE

Autor:

Sport

21.06.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki gol za Srbiju je nešto posebno. To se sasvim drugačije oseća u odnosu na golove u klubu, stavio je znanja Lukin tata posle pogotka za remi sa Slovenijom.

JOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! JUNAČKA SRBIJO, PODRŽIMO SVOJE SINOVE! Otac Milan PUCA OD PONOSA, ali i poziva na NACIONALNO UJEDINJENJE

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije su živi na Evropskom prvenstvu! Izabranici Dragana Stojkovića Piksija ostali su u trci za osminu finala EVRO 2024 zahvaljujući Luki Joviću, koji jedao je gol u 95. minutu za konačnih 1:1 protiv Slovenije u drugom meču C grupe.

Upravo taj bod nam je ostavio sudbinu plasmana dalje u našim rukama. Pobeda nad Danskom u trećem kolu sigurno vodi među 16 najboljih ekipa Starog kontinenta, dok bi remi otvorio "višu matematiku" iz koje postoje izgledne šanse da odemo u osminu finala kao jedna od četiri najbolje rangirane trećeplasirane reprezentacije iz šest grupa. Imajući ovo u vidu, kao i to što je Luka bio heroj, ne čude suze radosnice njegove supruge Sofije Milošević, koja je za Republiku otkrila koliko je ponosna na njega.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Heroj: Luka Jović matira Slovence

Međutim, možda malo više ponosan je i Lukin otac Milan Jović, koji je bio uz njega od prvih fudbalskih koraka do danas. Republika je gospodina Jovića zatekla tokom obroka sa prijateljem u jednom restoranu u Minhenu.

- Šta da ti kažem prijatelju. Svakako da smo ponosni na našeg sina. I kad daje i kad promašuje. Svaki gol za Srbiju je nešto posebno. To se sasvim drugačije oseća u odnosu na golove u klubu. Od samog početka verujemo u njega. Znamo kako je vaspitavan i da voli svoju državu i svoj narod neprocenjivo - počeo je razgovor Milan Jović veoma emotivno.

Kada je u pitanju aktuelno Evrpsko prvenstvo, on je ponovio da veruje u ceo tim na čelu sa svojim sinom. Zato nema sumnje da mogu do osmine finala i to ne kao trećeplasirani posle remija i uz pomoć digitrona, već pobedom nad Danskom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Milan Jović

- Ja sam neko ko veruje u ove momke. Smatram da ako se psihički spreme da mogu do pobede protiv Danske. Moramo više da verujemo u njih i da im budemo vetar u leđa. Veliki  je uspeh što jesmo tu gde jesmo, ali uvek može bolje. Idemo junačka Srbijo! Politiku, Zvezdu i Partizan sada zaboravimo. Budimo jedna porodica, volimo svoj narod ma kakvi god da smo i podržimo svoje sinove. To su naša deca koja pevaju himnu Srbije, koju slušaju i onikoji je vole i oni koji ne vole - naglasio je Jović senior.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
mumi

21.06.2024 15:52

Sve mogu da shvatim ali tolika euforija za jedan gol,ne mogu. Decko donese PET zlatnih medalja a novinari svega 2-3 teksta. Znam da je ovo bitno ali toliko tekstova,komentara,analiza za 1-1 je preterano. Izvinjavam se svima koji su se našli prozvani a i mom muzu. Izvini Vale necu vise da komentarisem fudbal