PIKSI ODMORIO POLA TIMA: Evo ko je samo trenirao posle remija sa Slovenijom

Autor:

Sport

21.06.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki dobili slobodno, drugi priliku da se nametnu.

PIKSI ODMORIO POLA TIMA: Evo ko je samo trenirao posle remija sa Slovenijom

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije nastavili su svoj put na Evropskom prvenstvu zahvaljujući Luki Joviću, koji nam je iščupao bod protiv Slovenije u drugom meču C grupe golom u 95. minutu za konačnih 1:1. Usledila je temeljna analiza tog susreta, prespavala se noć, a onda su "orlovi" Dragana Stojkovića Piksija izašli na teren trening kompleksa u Augzburgu da se još jednom pogledaju u oči, vide šta dalje i da se najbolje moguće spreme za odlučujući meč protiv Danske.

Republika

Foto: Republika

Trening u Augzburgu

Međutim, nisu svi učesnici tog meča imali obavezu da treniraju danas, ako je to Piksi evidentno odlučio. Naime, samo mali broj onih koji su igrali protiv "zmajčeka" je trenirao. Tačnije, niko od startera nije, već samo rezervisti. Tako je Luka Jović, heroj protiv Slovenije, danas prvi istrčao na trening. On je na taj način još jednom potvrdio koliko mu je stalo da da sve od sebe za Srbiju, ali i koliko gao golovi dodatno isnpirišu.

Republika

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije na treningu

Osim njega, trenirali su još Sergej Milinković-Savić, njegov brat Vanja, Mijat Gaćinović, Veljko Birmančević, Uroš Spajić, Srđan Babić, LAzar Samardžić, Nemanja Maksimović, Srđan Mijailović, Nemanja Gudelj, Nemanja Stojić i Petar Ratkov. Nema sumnje da je selektor Stojković njih poslao na teren da se istrče, kada već nisu na smaom meču, ali i da dobiju priliku da se nametnu za startnu postavu. S druge strane, oni koji su izneli veći deo susreta sa Slovenijom dobili su mali predah kako bi se okrepili pred odlučujući meč sa Danskom.

Republika

Foto: Republika

 

Podsetimo, voljni momenat i borbeni duh su veoma važni u ovom trenutku, a da ga imaju potvrdili su ne samo Jović, već i ostali Piksijejvi izabranici. Tim pre što nas pobeda nad Danskom u trećem kolu sigurno vodi među 16 najboljih ekipa Starog kontinenta, dok bi remi otvorio "višu matematiku" iz koje postoje izgledne šanse da odemo u osminu finala kao jedna od četiri najbolje rangirane trećeplasirane reprezentacije iz šest grupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading