RADONJIĆ U HAOSU! Više i ne zna ko može da igra u Zvezdi!

Autor:

Sport

06.02.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde završili su u četvrtak izuzetno naporan ciklus utakmica u kome su uz putovanja i veliku potrošnju nakon povratka iz skoro tronedeljnog odsustva zbog koronavirusa, odigrali šest utakmica u rasponu od samo 14 dana.

RADONJIĆ U HAOSU! Više i ne zna ko može da igra u Zvezdi!

Foto: Starsport

Trener crveno-belih Dejan Radonjić dan pred utakmicu ne zna koji će mu igrači biti na raspolaganju za taj meč:

- Posle izuzetno napornog perioda i duplog programa Evrolige, celog ciklusa u kome smo imali i putovanja čeka nas brzo meč sa ekipom Mege, i ove godine mladim timom sa ogromnim potencijalom i talentom. Igraju jako dobro u poslednje vreme i u odličnoj su formi. Mi smo vreme od poslednje utakmice iskoristili da se oporavimo od velikih napora i povreda koje nas takođe prate. Neizvesno je u kom ćemo sastavu igrati meč u ponedeljak. Potrebno je svakako da imamo energiju potrebnu za ovaj meč, budemo skoncentrisani i odigramo dovljno dobro kako bi došli do bodova - rekao je u najavi meča Dejan Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading