NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Ovaj DETALJ ISPRED DOMA bacio novo svetlo na čitavu dramu! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

23.10.2024

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Ovaj DETALJ ISPRED DOMA bacio novo svetlo na čitavu dramu! (GALERIJA)

Foto: ATA Images/Miloš Tešić

Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović nedavno je došao u žižu javnosti zbog ozbiljnih optužbi koje se tiču njegove supruge Isidore Mijanović. Naime, Sergej je prijavio Isidoru policiji zbog nasilja u porodici, što je izazvalo mnogo spekulacija i komentara u medijima. Međutim, prema rečima tužioca iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva, nisu pronađeni dovoljni dokazi koji bi potvrdili krivično delo nasilja u porodici. Ova situacija postaje još kompleksnija kada se sazna da Isidora uskoro planira da se vrati u Hrvatsku, jer je trenutno ilegalno boravila u Srbiji.

Foto: ATA Images, Republika

Sergej i Isidora

Trenutno se nalazi u imigracionom centru, a domaći mediji prenose da će vrlo brzo biti prevezena do granice s Hrvatskom. Isidora je, prema informacijama, već osuđena na novčanu kaznu zbog svog nelegalnog boravka, iako kazna još uvek nije postala pravosnažna. Ova situacija je dodatno zakomplikovana okolnostima koje su je dovele u ovakvu poziciju.

U međuvremenu, ekipa našeg portala otišla je do Sergejeve zgrade na Voždovcu, gde trenutno živi. Uočili su da je njegov automobil parkiran u garaži, što ukazuje na to da je verovatno u stanu i da nije napuštao prostor nakon incidenta koji je izazvao buru u javnosti. I dok su novinari beležili trenutke ispred zgrade, primetili su i nešto što je privuklo njihovu pažnju: Sergejevog psa, vučjaka Mileta, po svemu sudeći - šeta nepoznato lice.

Ova scena, koja prikazuje kako neko šeta psa u tišini ulice, deluje kontrastno s dramatičnim događajima koji su se odigrali unutar zidova te iste zgrade. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading