PREMINUO PEVAČ U 35. GODINI: Velika tragedija, oglasila se porodica!

Autor:

Zabava

10.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

PREMINUO PEVAČ U 35. GODINI: Velika tragedija, oglasila se porodica!

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džoni Rufo, talentovani australijski pevač i glumac, preminuo je u 35. godini nakon duge borbe sa rakom mozga. Tužnu vest je saopštila njegova porodica, koja je izrazila duboko žaljenje zbog gubitka voljenog člana. Rufo je rođen u Pertu, a proslavio se u popularnom šou programu "The X Factor" 2021. godine.

Njegova smrt je šokirala mnoge, s obzirom na to da je Džoni bio veoma talentovan, šarmantan i drzak dečko. Njegova borba sa opakom bolešću bila je dirljiva i hrabra, a njegova odlučnost i jaka volja su ga nosili do samog kraja. Ipak, nažalost, nije uspeo da pobedi rak i preminuo je okružen svojom porodicom i partnerkom.

- Teška srca danas smo morali da se oprostimo od našeg voljenog Džonija. Okružen svojom partnerkom i porodicom, otišao je mirno uz podršku neverovatnh medicinskih sestara i doktora - saopštila je porodica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Ruffo (@johnny_ruffo)

 


Džoni je prvi put saznao za svoju bolest pre šest godina, kada mu je dijagnostikovan tumor na mozgu i kada je morao da bude podvrgnut operaciji. Iako je uspeo da pobedi rak i objavi pesmu "Broken Glass" 2019. godine, bolest se nažalost vratila 2020. godine. U avgustu prošle godine, Rufo je javno saopštio da se nalazi u terminalnoj fazi kancera.

Pored svoje muzičke karijere, Džoni se bavio i pisanjem, a njegova knjiga "No Finish Line" otkriva detalje iz njegove borbe sa opakom bolešću. Poslednji put se na društvenim mrežama oglasio u junu, kada je objavio fotografiju sa porodicom i devojkom, koja mu je bila ogromna podrška tokom teških trenutaka.

Iako je Džoni Rufo napustio ovaj svet, njegova muzika i borba ostaju kao podsetnik na hrabrost, snagu i istrajnost u najtežim trenucima. Njegova porodica i prijatelji će ga uvek pamtiti po radosti koju je uneo u njihove živote.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading