(VIDEO) Zašto me gledaš u usta? Luna i Marko ne mogu da odole strastima!

Autor:

Zadruga

11.11.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se ljubavne iskrice rađaju između dvoje zadrugara pokazali su upravo Luna i Marko Miljković. Oni ubeđuju sve da se samo druže, ali pogledi koje razmenjuju govore drugačije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna

Tokom predhodne sezone pamtimo Lunino druženje sa Markom i Slobine ljubomorne scene zbog toga. Izgleda da Radanović nije grešio kada je skretao pažnju Đoganijevoj kako je Miljković pohotno gleda.

Oni očito više ne žele da sputavaju svoje simpatije pa su na objavi veridbe Karađorđa i Ivane Vrbaški, sedeli na krevetu pričali, dodirivali se i suptilno smejuljili. 

- Zašto me gledaš u usta? - upitao ju je Marko onim pitanjem koje postavljaju muškarci obično kada osete da devojka želi poljubac. S obzirom na to da je blogerka u više navrata izjavljivala da ne želi novog momka, di džej iz Brusa bojažljivo opipava teren. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Da li je Marko Lunina nova ljubav...

- Ja tako uvek gledam. Je l' ti smeta?- bila je mistična Đoganijeva.

Oni su se šalili na račun balada koje su se čule iz dnevne sobe, gde su se ranije pre toga verili Minina majka i Aleksandrin otac, pa simulirali nesrećnu ljubav.

- Hajde da plešemo - predložio  je Marko, a ona sa osmehom prihvatila. 

Kako je izgedao ceo flert pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

12.11.2018 09:44

Ne disem i molim, al' ne da usta na usta (usta na usta, usta na usta), njene stikle po volji, a haljina tako uska (tako uska, tako, tako uska). (Buba Corelli)

Odgovori 13 1
Dejan

12.11.2018 10:09

Gleda u usta pa u kameru da vidi da li ih kamera prati. Kakvo nameštanje za snimanje.

Odgovori 15 0