SRBENDA DO KOSKE! Zvezdin STRANAC okačio fotografiju i ODUŠEVIO celu naciju! (FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se za koga navija vezista crveno-belih.

SRBENDA DO KOSKE! Zvezdin STRANAC okačio fotografiju i ODUŠEVIO celu naciju! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde, Gelor Kanga, odlučio je tokom utakmice Grupe C na Alijanc areni da javno izrazi podršku reprezentaciji Srbije u borbi "orlova" za prolaz u narednu fazu Evropskog prvenstva.

Gabonac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju svog televizora na kojem se prenosi meč reprezentacije Srbije, uz srpsku zastavu kao jasan simbol podrške. Ovaj gest je izazvao oduševljenje među navijačima i pokazao da je solidarnost među sportistima izuzetno važna, bez obzira na nacionalnost.

Piksijev tim trenutno vodi veliku bitku za plasman u narednu fazu takmičenja, a svaki vid podrške, kao što je gest Gelora Kange, može imati značajan uticaj na moral i motivaciju igrača.

Foto: Instagram printsceen

Kangina objava na Instagramu

Gelor Kanga nije jedini sportista koji je javno podržao reprezentaciju, dok smo već pisali da se na tribinama stadiona u Minhenu nalaze Novak Đoković, Aleksandar Kolarov, Sofija Milošević, Danilo Anđušić, Svetlana Ceca Ražnatović...

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading