NEVIĐENA EUFORIJA KOD SKANDINAVACA! Evo koliko će Danaca PRATITI meč sa Srbijom u ova DVA grada!

Autor:

Sport

25.06.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmice će se pratiti u Arhusu i Kopenhagenu.

NEVIĐENA EUFORIJA KOD SKANDINAVACA! Evo koliko će Danaca PRATITI meč sa Srbijom u ova DVA grada!

Foto: www.profimedia.rs

Navijači u Danskoj su u velikom iščekivanju pred večerašnji susret sa Srbijom od 21 sat u Minhenu. Meč trećeg kola C grupe, koji će odlučiti ko će nastaviti takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, biće prenošen na nekoliko danskih televizija, ali najavljeno je da će biti i gledanja na velikim gradskim trgovima.

Kako prenose tamošnji mediji, određena su dva mesta okupljanja za navijače, u Arhusu i Kopenhagenu. U Arhusu će biti mesta za oko 10.000 ljudi, tako da će mnogi morati da požure, jer će zona biti zatvorena već 90 minuta pred početak utakmice. Danci najavljuju da će glavna briga biti bezbednost za sve koji budu želeli da gledaju meč na trgovima.

Navijači su već pokazali svoju podršku, a "Marš na Drinu" odjekuje Minhenom. Atmosfera se zahuktava kako se bliži početak meča, a očekivanja su velika.

Foto: www.profimedia.rs

Navijači Danske

Danas će se odlučiti sudbina oba tima, a fanovi fudbala u Danskoj i širom sveta sa nestrpljenjem isčekuju ishod ovog ključnog susreta.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading