OVO SAMO SRBI MOGU! Naši navijači pevali devojci sa balkona "IZAĐI MALA", a onda je "mala" izašla i izazvala ODUŠEVLJENJE (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna scena na trgu Minhena

OVO SAMO SRBI MOGU! Naši navijači pevali devojci sa balkona "IZAĐI MALA", a onda je "mala" izašla i izazvala ODUŠEVLJENJE (VIDEO)

Foto: Republika

Sve smo bliži velikom i najvažnijem duelu Srbije na Evropskom prvenstvu protiv Slovenije. Meč počinje u 15 časova i otvara današnji program, a naši navijači su već od ranog jutra krenuli sa "zagrevanjem" na Minhenskom trgu Marienplacu.

Svi oni koji će uživo pratiti predstojeći meč sa tribina "Alijanc Arene" zajedno će krenuti ka domu fudbalera Bajerna, dok će oni koji nisu imali sreće da obezbede ulaznicu za duel između Srbije i Slovenije, imati priliku da meč prate u direktnom TV prenosu koji je organizovan.

Međutim, mnogo ranije od dogovorenih 10 časova pristalice Srbije našle su se na trgu Minhena. Posle nekoliko patriotskih pesama, krenule su i prve "čarke" upućene slovenačkim navijačima kojih takođe ima mnogo na ulicama grada u Bavarskoj.

 

 

Tako su Srbi uzvikivali: "Luka Dončić jedan je od nas", da bi se nakon svega toga dogodila i najurnebesnija scena.

Naime, gomila naših navijača zapevala je "Izađi mala" jednoj devojci sa balkona, a kada se "mala" konačno pojavila, izazvala je totalno oduševljenje među svim prisutnima. Fenomenalna amosfera vlada na Marienplacu trenutno, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu iznad.

Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi najavio je na konferenciji za medije ofanzivu na Slovence.

Mi sutra izlazimo na teren da se borimo, svidelo se to vama ili ne. Sloveniju treba da dobijemo, to je cilj. Nećemo sigurno ići sa razmišljanjem o drugom rezultatu, e sad... Biće dobra utakmica, to je sigurno, atmosfera takođe, prava fudbalska, biće dosta Sloveaca, biće Srba i to je lepo. Verujem da će posle zajedno otići na pivo, pa ko pobedi pa neka plati. Biće dobro, radujemo se, ali cilj je da pobedimo - istakao je Stojković.

Republika

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading