ŽESTOKO! UEFA udarila po Švajcarcima! Drakonska KAZNA zbog UČK zastave na TRIBINI!

Autor:

Sport

27.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Švajcarske prešli granicu.

ŽESTOKO! UEFA udarila po Švajcarcima! Drakonska KAZNA zbog UČK zastave na TRIBINI!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski savez Švajcarske dobio je drastičnu kaznu od strane UEFA zbog nedoličnog ponašanja švajcarskih navijača tokom meča protiv Nemačke na Evropskom prvenstvu. Kazna iznosi 27.000 franaka, što je ekvivalentno nešto preko 28.000 evra.

Navijači su napravili niz ispada, uključujući bacanje papirnih lopti na teren, korišćenje baklji, ali i isticanje zastave ozloglašene terorističke organizacije UČK.

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Švajcarske

Ovo nije prvi put da su švajcarski navijači pravili probleme, pa je ovo treća sankcija u isto toliko utakmica grupne faze EURO, čime se ukupna cifra kazni popela na čak 91.000 franaka.

Iako su sankcionisani, tim Murata Jakina plasirao se u osminu finala EURO gde će se suočiti sa Italijom u Berlinu u subotu.

Nakon problematičnog ponašanja navijača, nadamo se da će takmičenje proteći bez incidenata, a barem Olimpijski stadion ima atletsku stazu koja će, nadamo se, sprečiti navijače da ugroze učesnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading