FOTOGRAFIJA KOJA JE ZAPALILA INTERNET: Oglasila se Olga Danilović - evo šta je poručila nakon drame u Frankfurtu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.07.2024

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka može i mora biti ponosna na svog izabranika.

FOTOGRAFIJA KOJA JE ZAPALILA INTERNET: Oglasila se Olga Danilović - evo šta je poručila nakon drame u Frankfurtu!

Foto: Instagram.com/danilovicolga/printscreen

Fudbalski svet je bio svedok neverovatnog duela između Portugala i Slovenije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Iako je Slovenija hrabro parirala, Portugal je na kraju slavio pobedu posle izvođenja jedanaesteraca. Meč je imao sve - uzbuđenje, neizvesnost i izvanredne individualne akcije.

Istaknuta ličnost ovog susreta bio je kapiten slovenačkog tima, Jan Oblak. Golman "zmajčeka" pokazao je svoju izuzetnu veštinu braneći gol u odlučujućim trenucima meča. Posebno se istakao u produžecima kada je uspeo da odbrani penal Kristijanu Ronaldu, čime je zasluženo zaradio pohvale i poštovanje širom fudbalskog sveta.

Nakon ovog uzbudljivog meča, Olga Danilović, srpska teniserka i devojka slovenačkog golmana, nije krila svoje oduševljenje. Na društvenim mrežama je podelila fotografiju na kojoj se vidi Jan Oblak kako brani penal Kristijanu Ronaldu, uz dodatak mađioničarskog šešira i crvenog srca. Njen post je privukao pažnju mnogih obožavalaca širom sveta, koji su prepoznali njenu podršku i ponos u trenucima kada je Oblak briljirao na terenu.

Foto: Instagram.com/danilovicolga/printscreen

Srpska teniserka je ponosna na svog izabranika

 

Meč je kulminirao serijom jedanaesteraca, koja je donela dodatnu dramu i napetost. Svaki izvođenje penala bio je praćen uzbuđenjem navijača, ali je na kraju Portugal izašao kao pobednik, ostavljajući Sloveniju da se oprosti od takmičenja. Ova serija jedanaesteraca će ostati upamćena kao jedna od najuzbudljivijih trenutaka na ovom prvenstvu.

Fudbaleri Portugala su zasluženo obezbedili plasman u četvrtfinale, dok je Slovenija pokazala veliku borbenost i kvalitet. Jan Oblak je svojim bravurama na golu ostavio neizbrisiv utisak, dok je Olga Danilović svojom podrškom dodatno oplemenila atmosferu oko ovog meča. Svi ljubitelji fudbala jedva čekaju da vide šta donosi naredno kolo ovog uzbudljivog takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading