TO JE BILO ZA INFARKT! DOBRO JE RONALDU SRCE IZDRŽALO TAKAV ŠOK: Mašina sve zabeležila, EMOTIVNO SE LOMIO

Autor:

Sport

04.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Kristijanom i Portugalom je novo iskušenje, u četvrtfinalu EVRO 2024 protiv Francuske.

TO JE BILO ZA INFARKT! DOBRO JE RONALDU SRCE IZDRŽALO TAKAV ŠOK: Mašina sve zabeležila, EMOTIVNO SE LOMIO

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Portugala igraće sutra u četvrtfinalu EVRO 2024 protiv Francuske (21.00) predvođeni svojim najboljim fudbalerom Kristijanom Ronaldom. Međutim, najbolji strelac u istoriji Evropskih prvenstava mogao je biti traghičar osmine finale protiv Slovenije.

Najpre je promašio penal u regularnom delu meča, tačnije Jan Oblak mu je odbranio, pa je Kristijano plakao kao malo dete i histerisao. To je moglo skupo da ih košta da golman Diogo Košta nije napravio čudo i odbranio Šešku zicer u 118. minutu. Otišlo se u penal-seriju, a tamo je čuvar mreže Portugala odbranio sva tri udarca i na Ronaldovo lice je stigao osmeh.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Za srčku: Košta zaustavio udarac Šiška u 118. minutu

Takav rasplet događaja na terenu nije bio za one sa slabim srcem, a pravo je čudo kako je i Kristijanovo srce sve izdržalo. I to bukvalno. Naime, Englezi su došli u posed snimka rada Ronaldovog srca i ritma tokom svih 120 minuta igre i penala, koji je napravljen uređajem koji je nosio na sebi.

U trenucima kada je izvodio prvi penal Ronaldu je srce kucalo kao da se ništa ne dešava, sa 120 otkucaja u minutu, što je normalno imajući u vidu da je sportista u punoj snazi i opterećenju na terenu. Međutim, kada je promaši penal otkucaji su otišli na oko 200! Posle su se opet vratili u nomalu. Kada je sudija odsvirao kraj i kada se otišlo do penala, Ronaldo je opet imao oko 170 otkucaja u minutu. Prosek tokom penala mu je bio oko 150 otkucaja, ali sa neverovatnim oscilacijama.

 

 

Kada bi Portugal dao gol on bi se smirio, onda bi Slovenci uzimali loptu i njemu bi puls skakao, a onda još više kako je Košta branio. Međutim, kada je sam šutirao penal i to posle saznanja da mu je Oblak odbranio tokom igre, Kristijano je bio neverovatno miran. Uređaj je tada zabeležio samo oko 100 otkucaja u minutu. I za kraj, kada je Bruno Fernandes dao gol išlo je na samo 125 otkucaja, ali zato kada je Bernardo Silva odveo Portugal u četvrtfinale, uređaj je kod Kristijana zabeležio 170 otkucaja u minutu.

Imajući sve ovo u vidu, možemo se samo nadati da će Ronaldo i njegovo srce izdržati duel sa Francuskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading