"OD PONEDELJKA ĆEMO KRENUTI SA ODLIKOVANJEM ZEMALJA KOJE SU GLASALE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI"! Vučić se obratio iz Njujorka!

Autor:

Vesti

22.09.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić će u Njujorku imati više od 40 važnih sastanaka.

"OD PONEDELJKA ĆEMO KRENUTI SA ODLIKOVANJEM ZEMALJA KOJE SU GLASALE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI"! Vučić se obratio iz Njujorka!

Foto: Pink

U sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku danas počinje dvodnevni Samit o budućnosti, u okviru 79. sednice Generalne skupštine UN, koji je uvod u generalnu debatu sednice u utorak, 24. septembra.

U obraćanju iz Njujorka pre njenog početka, predsenik Aleksandar Vučić je istakao da će tamo imati oko 40 važnih susreta, ali i da će odlikovati sve one države koje su nam pomogle oko Rezolucije o Srebrenici.

- Imaćemo i poslovne razgovore, i sa Filipom Morisom, i drugim kompanijama koje rade u Srbiji a sedišta su im u SAD. Glavni deo za nas je 24, u utorak, negde oko 19 i 30 ili 20 časova po srpskom vremenu. Ne mogu baš tačno da kažem kada. Imaćemo mnogo susreta, a ja u ponedeljak krećem i sa odlikovanjima onima koji su nam pomogli po pitanju Rezolucije o Srebrenici. Susrešću se i sa Vang Jiem, i Micotakisom, i Hristodulidisom. Mnogo, mnogo važnih razgovora - kazao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading