DŽEJLA RAMOVIĆ PROGOVORILA O INCIDENTU: Pevačica u ŠOKU, pogodili je u glavu, a OVE REČI su odzvanjale svima! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

29.06.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejla Ramović pred našim kamerama otkrila kako se oseća nakon incidenta!

DŽEJLA RAMOVIĆ PROGOVORILA O INCIDENTU: Pevačica u ŠOKU, pogodili je u glavu, a OVE REČI su odzvanjale svima! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Večeras je došlo do drame na nastupu popularnog muzičara. Kada je došao na red Heni, koji je nastupio sa prelepom pevačicom Džejlom Ramović, došlo je do naglog prekida nastupa. 

Naime, Heni je hitno prekinuo nastup, jer su Džejlu ramović iz publike pogodili flašom u glavu, a potom i njega.

- Igrom slučaja baš kad sam ja bila na bini, ali to je i očekivano, to su klinci u publici, preuzbuđeni su, jesu me pogodili, ali ne zameram, šta da se radi, to je na njima - rekla je Džejla, pa nastavila:

Foto: ST/Tamara Pavišić

Džejla Ramović

- Trep i rep ne mogu da pevam, eventualno nekada u budućnosti mogu da radim ovo poput sa Henijem, to nisam ja, ne bi mi ni stajalo, bar ja tako mislim.

- Rizik se desio zbog mene, to sam ja želela, osetila sam tu pesmu, a Tajna veza je Heni jako želeo, tako da mislim da je super i jedno i drugo, nije mnogo daleko od onoga što bih ja radila i što radim. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Džejla Ramović

- Ja sam juče radila, danas sam došla, bila sam u Kragujevcu i nisam ispratila od sinoć, videla sam Teodoru, uvek je fanstastična, a od večeras nisam videla ništa, stigla sam baš na vreme.

Podsetimo, pevač Heni prekinuo je nastup i na žestok način održao lekciju publici koja je pogodila prethodno Džejlu, a potom i njega:

- Ima mnogo seljaka u publici, pogodili ste Džejlu, pogodili ste mene, kako vas nije sramota? Treba da vas bude! Ajmo rizik Džejla! - povikao je Heni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading