SAŠA POPOVIĆ HITNO TRAŽIO DA MU SE OVO DONESE U BOLNICU! Pozvao Suzanu, ona odmah dotrčala na kliniku!

Autor:

Zabava

23.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica sve vreme uz kreativnog direktora "Granda".

SAŠA POPOVIĆ HITNO TRAŽIO DA MU SE OVO DONESE U BOLNICU! Pozvao Suzanu, ona odmah dotrčala na kliniku!

Foto: ST/Petar Divac, Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, već neko vreme ima zdravstvenih problema koje rešava, a zbog kojih je morao da otputuje u inostranstvo na lečenje. 

Kako je portal Republika prvi pisao, Saša iz bolnice redovno zove decu kako bi ih izveštavao o svom zdravstvenom stanju, a kako smo sada saznali, Supruzi Suzani Jovanović je tražio da mu odmah donese stvari koje je tražio u bolnicu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović

 

- Saša je tražio svoj lap-top, kao i nekoliko majici koje voli da nosi. Takođe je bilo još nekih sitnica, a tražio je i jedan telefon koji mu inače služi samo za posao i kontakte, a koji nije naravno nosio kada je kretao u bolnicu - otkrio nam je izvor. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Saša Popović

 

Podsetimo, otkad su se u maju pojavile fotografije na kojima se vidi da je bio zbrinut na Institutu za ortopediju na Banjici, ispred kog je viđen u kolicima, a noga mu je bila u gipsu do kolena, Popović je nestao iz javnog života. Suzana Jovanović odmah je izašla sa informacijom da je sve kako treba i da niko ne treba da širi paniku o Sašinom stanju.

Foto: ST/Vladimir Lukić, shutterstock, tanjug, ATA Images,

Saša Popović i Suzana Jovanović

 

Suzana je opet rekla bliskim prijateljima koje izveštava o tome kako je Saša da ne prenose dalje informacije o njegovom stanju, kako ne bi došlo do medija to šta se trenutno dešava. Ona je rekla: "Sve je u redu za sada sa Saletom, samo mu je potrebno mnogo odmora. Ima jake terapije i normalno je da više odmara i leži. Bitno je samo da ne prenosite ništa od informacija da se ne bi bilo ko brinuo - rekao nam je tada upućen izvor.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading